Futbolcularımızın Arda Turan Haline Gelmesi
-
Türkiyede yetenekli futbolcu kadar şımarık bir zümre yoktur. Bu kaçıncı rezalet Arda Turan? Hakem tartalamaktan kaç maç ceza almışsın? Bir de tutulursun rezalet işlere bulaşıyorsun. Bundan sonra çok yetenekli futbolcu, gelecekte çok iyi işler yapar diye kimseye söylememek gerek. Yakın tarihte bakıyorum, Arda Turan, Caner Erkin, Batuhan Karadeniz ve Beşiktaş'taki Muhammed vs. hepsi bir anda futbolda yükselip sonra çakılan isimler. Arda Turan kadar kendini bu kadar komik durumlara düşüren futbolcu da azdır. Ne gerek var şu hareketlere?
-
@antimülakat ego oyuncularımızın en temel sorunu kendinden çok daha büyük işler başarmış topçulardan defalarca daha fazla ego sahibi olmaları.
-
Birçok alanda örneği olduğu gibi futbol alanında da yükselen sonra hızla dibe düşen bir olay. Çevremize bakalım her alanda böyle durumlar çoğalıyor artık neden mi var olan zenginliği eğitimle törpülemezsen zenginlik bir yerden sonra sana sıkıcı gelir sağ sola sataşırsın.
-
@antimülakat futbolculuguyla degil adamligiyla ancakmisiz onu unutmamak lazim
️
-
Ne futbolculuğu kaldı ne adamlığı. Barcelona'dan ne hallere düştü, Galatasaraylıyım ama utanıyorum bu heriften artık.
-
bence bu 'adam' futbol okullarında ders diye okutulmalı,anlatılmalı. genç yeteneklere bunu gibi olmayın denilmeli sürekli.
-
Yeri geldiğinde çok güzel "ADAM" lık edebiyatı parçalayan ismini zikretmek istemediğim şahıs ve onun gibi sonradan popüler olup,eline hatırı sayılır bir miktar para geçince yürüyüşü değişen,küçük dağları ben yarattım edasıyla kasıla kasıla gezenlerin tek sorunu EĞİTİMSİZLİK ve GÖRGÜSÜZLÜKTÜR.
-
Terbiyesizin tekiymis daha once de yurtdisindayken izdivaç programının Cansel ine dm den mesaj atmıştı.sasirmamak lazımmış son hareketine..bu kadar haksız olup da adamin burnunu kırabilmek gerçekten şov yapıyor artik
-
Tam Batuhan Karadeniz demeye gelecektim ki denmiş. Bence Türk futbolunun özeti şudur:
https://youtu.be/g7TivKxOg08
Türk futbolunda altyapısından birinci ligine kadar her türlü haksızlık ve düzensizlik var. Futboldan anladığımız sadece futbolcu devşirmeye döndü.Karakter konusu ise maalesef ülkemizin genelinde var. İyi olmak saf ve aptallikla anılırken; çakal, kurnaz, ağzı laf yapan kişi de zeki olarak algılanıyor. Kızlarını prenses, oğullarını paşa diye çağırıp şımartan anne babalar yüzünden daha pis bir nesil geliyor. Ahlaklı, namuslu olmanın artık aptallık sayıldığı bir ülkede varsın aptal olalım, aptal çocuklar yetiştirelim. Yoksa oğullarımızın rol modeli Arda Turan, kızlarımızınkisi de Şeyma Subaşı olmaya devam ederek hiçbir zaman geri dönülemez bir çıkmaza gireceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
'' insan en çok kendisinde olmayandan bahseder '' ağzından ADAM kelimesi düşmeyen kişi.
-
Futbolcu dediğiniz insanlar kim ki? Hayatlarında eğitime adanması gereken en önemli dönemi top peşinde koşarak geçiren sonra da eline 10 bin lira versen idare edemeyecek yaşta 10 milyonlar kazanan insanlar. Sonuç bunlar işte neden? Eğitim yoksunu insanlar büyük çoğunluğu o yüzden. Çok koyu bir fenerbahçeliydim ben eskiden, Kadıköy'de gitmediğim derbi yoktur. Öyle ki bazı maçlarda kavga bile edecek olurduk. Şimdi şöyle bakıyorum da çocukmuşuz. Futbol izlenir, takip edilir lakin tüm bu bahsedilen futbolcuların hal ve hareketleri kazandığı paralar değerlendirildiğinde holiganlık gerçekten zeka problemi. Unutmadan ekleyeyim #sonunakadarAliKoç :))
-
Konuyla tamamen alakası olmasa da aklıma Ali Şeriati'nin ”Bir ülkede tribünlerden gelen sesler, savaşlarda ölen mazlumların sesini bastırıyorsa, futbol afyondur.” sözü geldi.
-
Hocam ne yazık ki gelecek vaadeden bir çok oyuncu bu şekilde düşüşe geçti.Yetenekli olupta ortaya çıkardığımız yükselen değerleri de bu şekilde kaybetmek çok acı.. Bi an evvel futbolda da köklü değişikliğe gidilmeli bence bu çocukların bu hale gelmesinde ki en büyük sorumlu klüpler ve basın böyle oyuncuları kaybetmemek adına ileride ki yaşamlarına adapte olmaları için klüpler gerekirse aileler oyuncularına destek olmalı hatta mentörler tutulmalı örnek oyunculardan yardım alınmalı..
-
Bunu futbolcularla sınamak hata.
Arda, Berkay, deniz seki, Cem Yılmaz, Ceceli.. Ve niceleriTemel nedeni, haddinden fazla para kazanmanın verdiği kişilik bozukluğu.
-
@buhara cem yılmaz’ı neden dahil ettiniz
-
hiçbir mesajı okdumadım ama nıyese belırtmek ıstedım.
hayattakı en son derdım arda turan
sizinde oyle olsun -
@aliveli Bir önceki Evliliği + şuanki ilişkisi için. Yaptığı filmde başrol oynattığı kişi ile ilişkisi, film vizyona girip soğuduktan sonra bitecek. Tabi burda katlanmak zorunda olan taraf, diğer taraf gibi geliyor
Bu tür ilişkiler bana ahlaki gelmiyor. -
@buhara şu an defne samyeli ile ilişkisi var onunla film mi çekiyor?
-
@aliveli "Cem Yılmaz'ın çekimleri başlayan ve iki filmden oluşacak Karakomik Filmler'in kadrosuna yeni isimler eklendi. Mazhar Alanson, Defne Samyeli ve Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu serinin ilk filminde rol alacak"
-
@alageyik08 hocam karakter konusunda öyle güzel bir noktaya deginmişsiniz ki ben de birkac şey söylemeden edemedim. Dediğiniz gibi ülkemizde iyiniyetli insanları enayi, saf yerine koyan büyük bir kesim varken diğer yandan menfaati için her türlü yolu mübah görmüş, kurnazlıgıyla, sahtekarlıgıyla bişeyler elde etmiş bircok insana hayranlık duyan bir kitle de var maalesef. Halbuki iyi insan olmak bir secimdir. İyi insan; enayi, saf insan degildir. O da herseyin farkındadır ancak aklına kurnazlık yapmak gelse dahi içindeki inanc ve vicdanla bunu yapamaz. Kendisine bunu yakıştıramaz. Belki de şu anki durumdan bizleri şartlar ne olursa olsun karakterimizden ve vicdanımızdan taviz vermeme bilinci kurtaracaktır. Rabbim bu konuda yardımcımız olsun. Arda Turan için ise koyu bir cimbomlu olarak sadece şunu söyleyebilirim keske şu anda Arda'nın kötü futbolunu ve performansını elestirseydik de karakterini eleştiremeseydik.