TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2016 Aralık GUY Sınavı

KPSS A
    guy
    527
    17240
    10306899
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • ?
      Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

bakanı eleştirdik diye söylenenleri okuyunca şaşıyorum bunlar gerçekler ve mesleğimizi hakkımızı geleceğimizi savunuyoruz zira o bakana ben de oy verdim oy vermiş olmam her hareketlerini destekleyeceğim anlamına gelmez bazı şeyleri açıklamak savunmak da anlamsızdır zaten her şey ortadadır

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • ?
        Eski Kullanıcı @John Nash Son düzenleyen:

@john-nash içimizden yakışıklı birini seçip kurban olarak gönderelim orda guy sınavı açılmadılı için işsizim yakında açılacak taliplerimi bekliyorum desin zaten ülkenin yarısı bu programları izliyor

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
        • J
          John Nash @Ziyaretçi Son düzenleyen: John Nash

@keynesin-amcası hanife mi ne var programın birinde ona talip diye gidip durumu anlatalım bak sana söylüyorum 2 hafta içinde ilan gelmezse, kadının popülerliği bizim bakandan daha yüksek

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • ?
            Eski Kullanıcı @John Nash Son düzenleyen:

@john-nash denemek lazım normal yollarla kadro alamıyoruz belki bu sayede alırız hem yaşlı başlı kişilerde mağdur olduğumuzu anlar

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • ?
              Eski Kullanıcı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@keynesin-amcası erkek olsaydım ben giderdim :)))))

? J 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı -1
              • K
                kzxp Son düzenleyen: kzxp

Mazot masrafımı grup olarak karşılarsanız ben kendimi feda edebilirim. Hanife olmaz begüm olur oda olumlu:))

? ? 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                • ?
                  Eski Kullanıcı @kzxp Son düzenleyen:

@kozexpo kpss başvuru için için kenara 200 tl ayırmıştım feda olsun :))))))

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • ?
                    Eski Kullanıcı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@azimligenc sen @kozexpo ya maddi destekte bulun 🙂

• J
                      John Nash Son düzenleyen:

öyle bir şey yap sen kardeşim ayıpsın direk faturayı bana gönder 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı -1
                      • J
                        John Nash @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@azimligenc sen ver ben kpss zamanı paran benden 🙂

• ?
                          Eski Kullanıcı @kzxp Son düzenleyen:

@kozexpo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:

Mazot masrafımı grup olarak karşılarsanız ben kendimi feda edebilirim. Hanife olmaz begüm olur oda olumlu:))

Kardeşim hesap numaranı at hadi sana tam destek senin için izleriz bile programı 😂😂

• ?

Valla diger kurumlar alim yapacagi asikar bunlari beklwmekten omur gecmiyor
                            Niyetim kpss asilip diger kurumlarin sinavlariba girecek kadar puani alip diger kurumlari kastirmak bunlarin keyfini beklemekten milletin burnundan getirdiler
                            Puani alip bunlara yalvsriyorjz resmen alim olsun diye
                            Siger kurumlar icin puani alir maliye bize yalvarsin bence yeter anasini satayim bu kadar da isguzarlik olmaz ki...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • Y
                              ynl006 Son düzenleyen:

yaw tam bıraz psıkolojı duzeldı derken bu ne sımdı ortalık karısmıs yıne.

• Y
                                ynl006 Son düzenleyen:

ne oldu bızım 2500 guy yalan mı oldu yıne ??????

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • A
                                  atiye_4781 Son düzenleyen:

Çareyi yanlış yerde mi arıyor acaba sesimizi duyurmak için. Bu tarz formlarda siyaset konuşmaktan ve okumaktan hoşlanmıyorum ama ülkemizde bişeyler yapmak istiyorsak siyaset ayağını kullanmamız gerektiğini hepimiz biliyoruzdur. Gib'e gitmekten ziyade çoğumuz küçük illerde yaşıyoruz ulaşabileceğiz milletvekilleri yok mudur? Onlara ulaşmayı denesek. Referandum öncesi en azından isteklerimizi bilirler.

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • ?

gulup geçiyoruz aglanacak halımıze :)) sabredip beklicez referandum kesınleşmeden bişey çıkmıcak sanırım.üç yıl öncce hayatirisk taşıyan bir ameliyata girmiştim ve ogun eger allah bu ömrü bana bağışlarsa hayallerim için o ömrümü heba edicem demiştim ve hep oyle yapıyorumçherdefasında kafamı toparlayıp tekrar derse başlıyorum.mecburuz hayat zor şartlar zor mucadele etmek zorundayız....

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • ?
                                      Eski Kullanıcı @atiye_4781 Son düzenleyen:

@atiye_4781 kadir koc yanina bi kac öğrenciyi alip gitmisti. o da ise yaramadi maalesef. sanırım en iyisi birinin evlilk programina cikip bangir bangir bagirmasi 😉

• S
                                        sradaninsan @ynl006 Son düzenleyen:

@ynl006 siyaset yedi kardeşim ama biz siyaset konuşamayız çünkü ayıp(korkuyoruz)

• ?

arkadas düşündükcr gülüyorum :)) dusunsene. zuhal hanim selam yollayabilir miyim. tabi buyrun. burdan maliye bakanimiz sayın Naci ağbala 135 .000 kisinin selamini getirdim 😛 puhahahahha

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                          • kürşad
                                            kürşad Son düzenleyen:

Arkadaşlar sizler kadar ben de buna bel bağladım.. 2014 hatta 2013 yılından beri bunu bekliyorum.. Arkadaşla konuştum bana umut verme zaten moralim bozuk dedim.. Gelecek İnş ne diyorsam o dedi.. Sen bu ay gör dedi. Ortasını işaret etmişti. Vergi müfettişi işi yok diyor mali hizmetler de seneye dedi. Bu sene bunları bekleme dedi. Guy gelecek. İçeride kimse kimseye güvenmiyor.. Sıkıntı varmış hala fetö işinden dolayı.. Sayı güzel olacak bu referandum tarihi de güzelce netleşsin. Az daha sabır dedi. Sabır taşına döndük..

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 209
                                            • 210
                                            • 211
                                            • 212
                                            • 213
                                            • 861
                                            • 862
                                            • 211 / 862
                                            • İlk ileti