Arkadaşlar e-devlet üzerinden yapılan başvuruda diploma yükleyin diyor, direkt yazıcıdan taratılıp PDF formatında yüklemeliyiz değil mi, ayrıca diploma için onay falan gerekmiyor diye anladım ben.
2018 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@selmanersoy Hocam araya rekabet kurumunun sınavı girdi. Bu pazar bitiyor bakalım, ondan sonra kdk için başlayacağım inşallah. Şimdi başvurular 5 Kasım'da bitiyor, ne zaman kadar sonra mülakatlar başlar sizce?
-
@alageyik08 kasım sonu veya Aralık'ın başı olabilir. Ne zaman başlayacağını yazarım sonra. 2019 a kalmayabilir diyorlardı. O yüzden hızlanın acele edin
-
@selmanersoy Hocam çok sağolun. Çalışmaları hızlandıracağım inşallah. Hakkımda hayırlısı ise inşallah olur.
-
@alageyik08 inşallah inşallah kolay gelsin hepinize
-
@selmanersoy Sağolun hocam, idare ve anayasa hukuku ağırlıklı çalışacağım. Bir de dediğiniz gibi kurum ile ilgili şeylere bakacağım. Tekrar sorularımıza dönüp cevapladiginiz için çok teşekkürler.
-
@alageyik08 insan haklarını unutmayın
-
@selmanersoy Tamam hocam çok sağolun, onu da çalışacağım.
- topic:timeago_later,14 gün
-
Başvuru formu elden mi doldurulacak yoksa bilgisayar çıktısı mı ? Bilen var mı ?
-
@circassian Form Kdk'nin internet sitesine yüklenmiş mi hocam, şimdi baktım göremedim.
-
Arkadaşlar e-devlet üzerinden yapılan başvuruda diploma yükleyin diyor, direkt yazıcıdan taratılıp PDF formatında yüklemeliyiz değil mi, ayrıca diploma için onay falan gerekmiyor diye anladım ben.
-
Bir iibfli olarak p33 puanım 84.32 iken p4 puanım 86.22, haliyle umutsuzca başvuracağım, kazanan arkadaşları şimdiden tebrik ederim.
-
p-33 90.93 ile başvuracağım ama pek umudum yok. Keşke 10 katı çağırıp sınav yapsaydı....
-
Arkadaşlar merhaba. Başvuru formunda askerlik bilgileri isteniyor. O bilgi istenilen kısıda tecilli olanlar için tarih isteniyor. Bedelli askerlik başvurusu yaptığım için 3 Kasım 2018 tarihine kadar bir yükümlülüğü yoktur yazıyor. Bu mülakat aşamasına kalmam durumunda sorun teşkil eder mi? Benim durumumda olan arkadaşlarımız var mı? Ne önerirsiniz? Saygılarımla.
-
@tbseyhan
Sol tarafta yardım diye buton var bende askerlik el alakalı sıkıntı yaşıyorum oraya yazdım bakalım -
Arkadaşlar başvuru formu yüklenmiş mi ben göremiyorum,siz hangi kısımdan baktınız acaba ?
-
@lawyer91
Ombudstmanlık sitesine girdiğinde haberler de ilk ine tıklayıp e devlet üzerinden yapabilirsin -
Yazı ile belirtilmemiş ama Başvuru formunda fotoğraf olacak değil mi ?
-
@metehan Saolun hocam,kolaylıklar dilerim.
-
başvurusunu tamamlayanlar formun çıktısını alırken kpss bilgileri yazmıyor bu durumda olan var mı
-
Arkadaşlar kpss sonuç belgesini ya da mezuniyeti yüklerken sıkıntı çıkan var mı? bir türlü yüklenmiyor.