yeniden atanma
-
ben 2017/5 ATAMASI ile anestezi teklikerligine yerlestim 4+2 sistemi ile...
2018 kpss sinavina girdim bu yeni puanla tercih yapabilirmiyim istifa etme bekleme zorunlulugum varmidir -
@hmduman istifa edip başka bir ilde mi aynı mesleği yazacaksınız. Kadrolu bir işe mi girmeyi düşünüyorsunuz.
-
@antimülakat evlilik sebebiyle baska sehire yeniden tercih vermek istiyorum. es durumu yapamiyorum. onun icin tekrardan sinava girdim
-
@hmduman yine sözleşmeli olarak aynı mesleğe dimi hocam. 1 seneyi doldurdunuz mu?
-
@antimülakat evet yine ayni meslek ve sozlesmeli. 23 kasim itibari ile 1 yilim doldu
-
@antimülakat kadrolu alim artik yapilmadi icin tekrar sozlesmeli olur
-
@Antimülakat yil doldumanin onemi varmi
-
@hmduman bunu engelleyen bir hüküm yoksa sistemin açığını bulmuşsunuz hocam
-
@hmduman hocam sözleşmeli alımdan tekrar sözleşmeli alıma atanmak için 1 yıl çalışılması gerekiyor. Ama aynı bakanlık ve aynı iş için tekrar sözleşmeli olması durumu biraz değiştiriyor.
Bana göre bir sorun olmaması gerekir. Sonuçta yeni puan ile atanıyorsunuz. -
@antimülakat bende oyle dusunuyorum tesekkurler
-
@antimülakat Konuya ilişkin talebinizin öncelikle çalışmakta olduğunuz kuruma intikal ettirilmesi gerekmekte olup, talebinizin Kurumca karşılanamaması durumunda ve gerekli prosedüre uygun olarak kurumunuzca Başkanlığımıza intikal ettirilmesi halinde gerekli inceleme yapılarak görüş tesis edilmesi mümkün olabilecektir... bu konuyu cimere yazmistim aldigim cevap bu sekilde cok bisey anlayamadim ama anladigim kadariyla 1 yil hukmu olsaydi icinde bunu belirtirlerdi
-
www.siralama.net ile bilgi edinebilirsiniz.