2016 Aralık GUY Sınavı
-
Sadece bn kacirmisim
-
bişey demedi mi gene?
-
Ben de umutluyum açıkçası zaten hakkımız olan ilanı bile seçim kampanyası olarak sunacaklar.Daha da açıkçası ilanın gelmesinden çok kaç kişi için gelecek sayıya odaklanıyorum.Bildiğim kadarıyla öğretmen atamaları sözleşmeli olacakmış bize de 750-1000 kişilik ilan vermeseler bari bu ağır baskının şişkinliğini almak için ilan verdi,mağdur etmedik demek için..
-
Bakan 15.00 hangi kanalda şimdi ona göre takip edelim
-
İlansız bir gün daha bitti dinleyin biraz daha dertlenin
-
@paaschegibiruh aa evet hemen büyüme ve kalkınmayı tekrar edeyim unutmuşum sağol
-
Bakanı takip etmekten vazgeçin bence açıklamayı istediği zaman yapacak tabii yaparsa yayında sorulacak sorular belli zaten önceden bakan söylüyor şu konuların dışına çıkmayın diye istemediği sorular sorsa bir daha katılır mı o kanalın yayınına
-
@ezgipire bişey kaçırmadın diğerleriyle aynıydı
-
yakında bizim ilannı milli eğitim bakanı duyurursa hiç şaşırmam.
-
@mehmedoglu belki para aldiklari icin geziyorlar onu da dusunmek lazim
-
Gelin ilanı ilham aliyev e soralım belki azerbaycanda bize iş ayarlar
-
Sabrı bizden iyi kimse bilemez çok az kaldı arkadaşlar birbirimize destek olalım son tekrarlarımızı yapalım güneşli günler geliyo en güzel baharımız olacak inş
-
@sadevatandas öyle olmadığını ümit etmekten başka elimden bi'şey gelmez.
-
REFARANDUM TARİHİ 16 NİSAN OLARAK NETLİK KAZANDI SINAV YA BİR HAFTA ÖNCESİNE YA BİR HAFTA SONRASINA GELİR. SINAV 9 NİSANDA REFARANDUMDAN ÖNCE YAPILACKSA İLAN ŞUBATIN SON HAFTASI İLE MARTIN İLK HAFTASI CİVARI GELİR. YOK REFARANDUMDAN SONRA YANİ 24 NİSAN GİBİ OLSA MARTIN 2. HAFTASININ SONU 3. HAFTANIN BAŞI GİBİ GELİR. BENİM Kİ VARSAYIM. BÖYLE DE YAPMAZLARSA ,BİZ DE TOPLANIP TT BİLE OLAMIYORUZ Kİ SINAV İŞİ YATAR KÖTÜ BİR İHTİMAL
-
@jevons son tekrarlar mı. benim hala iktisat hukuk duruo komple.
-
Böyle giderse mülakata kalmak için yazılı sınavdan 98 falan almak gerekecek. Kasım ayında yapılması gereken sınava millet çalışa çalışa guy profu oldu.
-
@asdasd çalışan yok millet kitabı açıyor iki soru çözüp hayallere dalıyor sonra zaten ilan yok ilan gelsede 45 günde hallederim diyor şuan çalışan herkes bu halde
-
@kubraguy bnmde hukuk ve iktin son kısmı duruyo yeter ki ilan gelsin uyumadan çalışırz
-
BU ARADA BU TT İŞİNE EL ATTIK FACE DE ARKADAŞLARLA PARA TOPLAYIP GÜNDEM ALIYORUZ PARAYI AYARLARSAK BEN HABER EDECEM DAHA RAHAT GİRCEZ GÜNDEME
-
@john-nash kardeşim ilandan hemen 45 gün sonra yapmak zorunda değilki, şimdi versin 55- 60 gün sonra yapsın , bizi nirvanaya ulaştırmaya çalışıyolarsa orası başka tabi son saniyeye kadar beklerler.