TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

DİĞER
    yemek önerileri mekan kırmızı et baklava börek
    55
    1142
    97104
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      Sınavsayar Son düzenleyen:

Üniversite dönemlerinde yediğimiz şeyler mi daha lezzetliydi yoksa hayat mı daha tatsızlaştı?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Antimülakat
        Antimülakat Son düzenleyen:

Ankara'da kokoreç bozulmuş mu, bana mı öyle denk geldi. Valla AOÇ akşamları çok kalabalık oluyor. Bu sefer fazla beğenmedim, sanki yap ver, yap ver, yeni müşteri gelsin mantığına dönmüşler.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • E
          evandro @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat baharata boğması da ayrı bir sorun.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • B
            bilgin Yasaklı @Noturns Son düzenleyen:

@noturns, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

Afyon' da tandır yenir, löp löp ettir, üstüne kaymaklı ekmek kadayıfı ile cila yapılır diyerek menüyü açıyorum.

Mümkün mertebe Afyon'dan uzak durmanızda fayda var 😄

• Antimülakat

Baklavanın Antep'ten uçak kargo aracılığı ile Arap ülkelerine ihraç ediliyor olması, insan isterse hiçbir şey önünde duramaz sözünü akla getiriyor.

• Antimülakat

Bu çökerme kebabını adam akıllı yapan bir yerde yemek gerek. Geçenlerde bir deneyeyim dedim, bitirmek için epey çaba sarf ettim. Döner eti ile yapılan yerlerde kesinlikle yemeyin. Döner eti ile patates kızartması hiç birbiri ile uyumlu değil. Çok lezzetsiz idi.

• onuktekin
                  onuktekin Son düzenleyen:

Hambugercilerin instagram hesaplarında siyah hamburger ekmeğini çok görüyorum son zamanlarda. Deneyen var mı? Bide Ankara Emek 8. Caddeye Oburiks Burger diye bir hamburgerci açılmış var mı giden?

Fortis fortuna adiuvat

• Antimülakat

Bende dün pembe çikolata gördüm haberlerde. Yeni ortaya çıkmış, pembe kakao çekirdeği varmış oradan elde etmişler. Yakında normal çikolataların en az 2 katı değerinde raflarda yerini alır. Evlenmeye hazırlanan adaylar şimdiden pembe çikolatayı ucuza kapatmanın yollarını araştırsın😉

• E
                      evrengkmn Son düzenleyen:

Yiyecekseniz midyeyi yerinde yiyin. Beşiktaş'ta 😛

• Antimülakat

Ankara'da kokoreç tavsiyesi alınır. Lütfen AOÇ demeyin oranın kalabalıklığı ve seri üretim mantığı benim iştahımı kaçırıyor.

kml 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • B
                          bilgin Yasaklı Son düzenleyen:

Bolu'da nereyi tavsiye ederseniz gidip yiyeceğim söz.

• kml
                            kml Yasaklı @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat AOÇ kokoreç çok bozdu. Ekmek arası baharat yiyoruz resmen.

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • Antimülakat
                              Antimülakat @kml Son düzenleyen:

@kml onu bende farkettim. Kalite baya düşmüş. Ezbere oraya gitmeye gerek yok.

• A
                                armagann Yasaklı Son düzenleyen:

Zıkkımın kökü olabilir.

Antimülakat T 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • Antimülakat
                                  Antimülakat @armagann Son düzenleyen:

@armagann yapmayın hocam ya! Bu ne demek şimdi?

• T
                                    Tardukağan @armagann Son düzenleyen:

@armagann, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

Zıkkımın kökü olabilir.

Bu ülkede insanlar mutsuz olsun diye elinden gelen her şeyi yapan insanlar var. Ne kadar kırıcı, ne kadar utanç dolu yazdığınız cümle.

Saat 22.48 kahvemin yanında vanilyalı gofret yiyorum. Her şeye inat, mutluyum kardeşim, umudum var bir kere ..

North remembers A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                    • North remembers
                                      North remembers @Tardukağan Son düzenleyen:

@tardukağan, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

Zıkkımın kökü olabilir.

Bu ülkede insanlar mutsuz olsun diye elinden gelen her şeyi yapan insanlar var. Ne kadar kırıcı, ne kadar utanç dolu yazdığınız cümle.

Saat 22.48 kahvemin yanında vanilyalı gofret yiyorum. Her şeye inat, mutluyum kardeşim, umudum var bir kere ..

Hocam ben de her şeye inat bol limonlu zeytinyağlı yaprak sarma götürüyorum. Reflüm her an imdat diyebilir ama olsun ne kadar derdimiz olursa olsun sevelim ya hiçbir şey olmaz merak etmeyin.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • T
                                        Tardukağan @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

@tardukağan, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

Zıkkımın kökü olabilir.

Hocam ben de her şeye inat bol limonlu zeytinyağlı yaprak sarma götürüyorum. Reflüm her an imdat diyebilir ama olsun ne kadar derdimiz olursa olsun sevelim ya hiçbir şey olmaz merak etmeyin.

Aynen öyle hocam 🙂 Gecenin bu saatinde tebessüm ettirdiniz bana çok teşekkür ederim. Reflü mü? O herkeste var hocam, afiyet olsun 🙂

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • North remembers
                                          North remembers @Tardukağan Son düzenleyen:

@tardukağan evet reflü başımın tatlı belası kendileri 🙂 teşekkür ederim. Löp löp yemeye devam 😀

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • gökyeleli
                                            gökyeleli Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

İİbfli olarak su gunlerde bogazimdan bisey gecmiyor valla. Ha geçse de disarda yiyebilecek durumda miyim. Hayir !

Devlet gelir uzman yardımcısı

• 1
                                            • 2
                                            • 52
                                            • 53
                                            • 54
                                            • 55
                                            • 56
                                            • 57
                                            • 58
                                            • 54 / 58