2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
Dostlar bana 657'den falan soru sormadan önce, kendini tanık faslı bittikten sonra "Neden kaymakam olmak istiyorsun?" diye sordular. Standart herkese soruyorlar herhalde diye düşündüm. Öyle mi peki, sizlere de sordular mı bunu ?
-
@kullanıcımıadı, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Dostlar bana 657'den falan soru sormadan önce, kendini tanık faslı bittikten sonra "Neden kaymakam olmak istiyorsun?" diye sordular. Standart herkese soruyorlar herhalde diye düşündüm. Öyle mi peki, sizlere de sordular mı bunu ?
bana ilk mülakatımda sormuşlardı. bunda sormadılar.
-
@kullanıcımıadı Bana da sorulmadı
-
@kaymakam3838 Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Ne cevap vermiştiniz geçen yıl hatırlıyor musunuz peki ?
-
herkese geçmiş olsun.. acı tatlı bitti süreç... bireysel olarak bizlerin ve genel olarak milletimiz için en hayırlı olan nihai liste oluşması dileklerimle... herkes için hayırlı olur inşallah...
-
hakim ve savcılık için de 70 puan barajı yeniden getiriliyor....
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
hakim ve savcılık için de 70 puan barajı yeniden getiriliyor....
kaymakamlık içinde kpss puanı ile ilan gelebilme ihtimali var.
-
ben şahsi olarak buna pek olasılık vermiyorum, başvuran sayısı 30 binleri geçer ve ösym sınav aşamasında sorun çıkartma eğiliminde olursa, olma olasılığı gündeme gelebilir... lakin şu durumda alan da memnun satan da:) değişime gidileceğini sanmıyorum hocam...:) ama olursa da kpss kılavuzuna bunu kesinlikle yazmaları gerekiyor...aksi halde idarenin işlemlerinde öngörülebilirlik merkezli, hukuk devletine aykırı diye iptal davasına konu edilebilir... ve bence de oldukça güçlü gerekçe olur, iptale gidebilir...
-
@kullanıcımıadı, içinde söyledi: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
şallah. Ne cevap vermiştiniz geçen yıl hatırlıyor musunuz peki ?
Her siyasallının gönlündedir bu meslek demiştim neticede almadılar
-
Mülakatta silindir gibi üstümden geçtiler hala etkisinden çıkamadım
-
@kaymakam3838 Teşekkür ederim. ( :
Hayırlısı olsun hakkımızda. -
@larendeli n sordular hocam?
-
@larendeli ne sordular kardeşim?
-
Bu sene gördüğüm duyduğum kadarıyla birçok kişinin mülakatı iyi geçmiş kısa kısa sürmüş
-
Sonlara doğru sorular biraz zorlaşmış gibi geldi bana.
-
- Bir siyaset bilimcinin sözünü söyleyip kime ait olduğunu sordular.
- Hukuki bir terim söyleyip ne anlama geldiğini sordular.
- Uluslararası ilişkilere dair detay bir soru sordular.
Genel olarak bir şeyler eveledim geveledim. Fakat mülakat anında soruların böyle gelmesine şaşırdım açıkçası. Kendimi Anayasa, 657, idari teşkilat, yerel yönetimler gibi alanlara odaklamıştım.
-
@larendeli neden bu sorular acaba? Üç soruyu da böyle ilk defa görüyorum hocam... geçmiş oldun... umarın hayırlısı olur hakkınızda... yeterli seviyede iletişim kurabilmişsinizdir...
-
@larendeli siyaset bilimcinin hangi sözünü söylediler
-
Hakkımızda hayırlısı..
-
@larendeli sınav sıralamanız derece boyutunda mı?