KPSS 2018/2 Merkezi Atama Lisans
-
Arkadaşlar süreç hakkında şöyle bir yazı kaleme aldık: https://www.tercihiniyap.net/haber/kpss-20182-tercihleri-ne-zaman-yapilacak
-
@meryemlisans ihtimal var ama kadro sayısı önemli. Özellikle 4503 nitelik kodu ile açılan kadro sayısı.
-
@antimülakat merhaba hocam p3 86,22 bölüm işletme sıralama 900 lerde. Bu atamada zor görünüyor sanırım. Hangi atamada atanabilirim sizce?
-
@sabertooth 2. atamadan sonra tercihlerine göre atanma ihtimalin var. Belki bunda da tek tük yerler olabilir
-
Merhaba 91 puana teiaş gelir mi ?
-
@antimülakat Teşekkür ederim saygılar
-
@Antimülakat merhabalar hocam.. bölüm sbky puanım 89 sbky+kamu yönetimi sıralamam 160. Sizce ilk atamada şansım nedir. Forumları takip ediyorum insanlar 90+ puanlarla umutsuz olduklarını söylüyor..
-
@ssbky17 tercihleriniz ve nitelik koduna gelecek kadrolara bağlı hocam. Bakalım 4503 nitelik kodu ile kaç kadro açılacak? Bir de bakarken SBKY ve KY iki bölüme birden bakmanız gerekiyor.
-
@antimülakat teşekkür ederim hocam. Sadece Ankara yazcam. Bakalım ne olacak
-
@antimülakat iyi akşamlar hocam. Acaba merkezi atamada 2. alım 1. alımdan daha fazla olur gibi bir genelleme yapabilir miyiz ? Seçimleride hesaba katarsak 2018/2 atamaları biraz daha fazla olur mu?
-
@lamarjinal her zaman öyle olmuştur. 2. alım yüksek sayıda gelmiştir.
-
@antimülakat peki hocam çok sağolun
-
Maliye p3 84,9 sıralama 20.200 ile bir yer gelir mi?
-
Aslında kaç puan alındığı kadar , açılan kadroların sayısı da etkili. Bu yüzden inşallah yüksek sayıda kadro açılır da en azından emeklerin de bir karşılığı olur.
-
@ahmet_06 ilk atamada çok zor hocam. Branş sıralamanız kaçta?
-
@Antimülakat hocam merhaba. Size iki şey sormak istiyorum, P3 hukukta sıralamam 713 bu atamada ankara olur mu sizce? Diğer sorum Haziran veya diğer Aralık ayında atanırsam uzmanlık ve hakimlik için de sınavlara giriyorum, bunlar olduğu takdirde geçişte sıkıntı yaşar mıyım?
-
Soruldu mu önceden bilmiyorum, tercih sırasının bir önemi var mı arkadaşlar, merkezi atamalara yabancıyız. Çok önemli de içinde bulunduğumuz durum için, cevaplarsanız mutlu olurum.
-
@alageyik08 sıralama önemli özellikle belirtilen nitelik kodralini baz alan siralama. Ais ten branş bazlı siralamalardan bakabilirsiniz
-
@garam Tamam hocam sağolun. Yani biz istediğimiz yeri en başta da yazsak en sonda da yazsak yine de puanı yüksek olan mı o kadroya yerleşiyor, doğru mu anladım hocam.
-
Arkadaşlar merkezi atamaya yabancıyım bir sorum olacaktı alınacak kadroda bir den fazla nitelik kodu var birini sağlamak yeterlimi mesela bi kod iktisat bölümü mezunu olmak diğeri ekonometri mezunu olmak diye yazıyor.