2019 İSKİ 463 Adet Memur Alım İlanı
-
@fm44 yarin evrak konusunda edindigimiz bilgileri paylaşalim bari.detayli biseyler ogrenmis oluruz belki
-
@cradle12 14- 89,27
-
@iibf_sbky teşekkür ederim
-
@iibf_sbky ewet aynen paylasimi yapalim mutlaka cok teşekkür ederim
-
@fm44 37 kaçla kapattı acaba?
-
@hatunbiritni 83.78 'le kapatmis
-
@hatunbiritni 83,78 ile kapatmış.
-
@iibf_sbky Merhaba. Çoğu aday uçak bileti alacak , ben başvuru esnasında arayıp sormuştum şahsen teslim dediler bana. Tekrar arayalım belki bi güzellik yaparlar. Ona göre yapalım planımızı
-
Merhaba arkadaslar simdi Iski genel müdürlüğüyle görüştüm. Bir yakininiz varsa oda elden teslim edebilir dediler. Bilginize
-
@iibf_sbky Arkadaşımız olabilir yani öyle mi ? Çok iyi bi haber bu, ben de 5 kere aradım ik ya ulaşamadım.
-
@haticeaydinn 0212 301 16 85 bu numaradan ulasabilirsiniz
-
Bende aradım başkası getirebilir dediler
-
Evrak tesliminde diploma için aslının ya da noter onaylı örneğinin ibrazına gerek yokmuş. E-devlet'ten alınan mezuniyet belgesi de kabul ediliyormuş.
-
Bende yukarda verilen numarayı az önce aradım .Bana da E-devlet'ten alınan mezuniyet belgesinin geçerli olduğunu söyledi. Evrak teslimi için de gelemiyorsanız bir arkadaşınız varsa o da olabilir , hiç yoksa postaya verebilirsin dedi. bir sonraki arayacak olan arkadaşta posta ile ilgili tekrar sorabilir mi acaba , emin olsak keşke bundan
Birde transkript belgesinin herhangi bir geçerlilik süresi var mı acaba ? -
@paprika transkript belgesi mezuniyet sonrası verildiğinden mantıken herhangi bir geçerlilik süre kısıtlaması olmaması gerekir. Adli sicil kaydı gibi bir şey değil sonuçta sonradan değişme ihtimali olsun ama siz yine de isterseniz tekrar arayın sorun.
-
Evet bende öyle düşünüyorum ama tam bir bilgi bulamayınca sormak istedim. Çok teşekkürler. Arayıp sordum geçerlilik süresi gibi bir durum yokmuş.
-
Arkadaşlar mülakatta Mahalli İdareler , 657 Sayılı Kanun , Anayasa, Inkılap Tarihi vs sorulacak. Daha önceki mülakatlar hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa ne tür sorular soruldugunu yazabilirler mi ?
-
@paprika, içinde söyledi: 2019 İSKİ 463 Adet Memur Alım İlanı
Evet bende öyle düşünüyorum ama tam bir bilgi bulamayınca sormak istedim. Çok teşekkürler. Arayıp sordum geçerlilik süresi gibi bir durum yokmuş.
posta ile evrakları gönderme konusunu sordunuz mu?
-
@haticeaydinn daha önce mülakat yapmamışlar. Fazla zor olacağını düşünmüyorum. Ama belediye bünyesinde mülakata giren varsa yardımcı olursa seviniriz
-
Mülakat tarihleri ne zaman belli olur arkadaşlar ?