Mgk uzman yardımcısı alımı
-
@islimbot öyle haklısın ama 3 yıl beklemek de normal bir durum değil
-
@alageyik08 bilemiyorum hocam her an her şey olabilir ama yukarda bir arkadaş yorum yapmış bugün yarın diye. Bakalım beklemekten başka çare yok
-
Açıklandı arkadaşlar
-
92,56 ile kapanmış hiç şaşırmadım
-
Dükkanı kapatalım bence.
-
Çok güzel bir kurumdu burası da beklenildiği gibi gitmiş. Yds olmasına rağmen gitmiş. Hayırlısı.
-
mülakat tarihleri yazmıyor değil mi arkadaşlar yoksa ben mi bulamadım?
-
@arven16 Listenin olduğu linkin aşağısında var.
-
@öğrenci istediği 60 yds nasil bir eleme yöntemi olabilir ya
17 kişinin puani 60 larda
hic yds istemeseydi ne gerek vardi -
@generalgeneral pek etki etmemiş evet haklısınız. Kdk,Kvkk,İç işleri ve Mgk hep aynı isimler dolanıyor.
-
Beyinler pırıl pırıl Maşallah
-
@öğrenci Dolayısıyla da puanlar düşmüyor. Cümle yarım kalmasın.
-
@öğrenci Hocam biz de napalim, süreçler hızlı ilerlemiyor. Mesela biri sonuçlansa ve olumlu olsa direkt diğerlerinden feragat ederim, başvurmam. Burada çok muhabbeti döndü ama işsiz bir insan olarak ilan bekliyoruz yüksek puanlı olanlar da ve uygun olanlara da başvuruyoruz.
Bunun haricinde bu kadar yüksek kapatacağını ummazdım. Ne diyeceğimi bilemiyorum bu konuda.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. -
Vay arkadaş ya bu liste nedir böyle
-
@alageyik08 Yok hocam benim başvuru yapan arkadaşlara herhangi bir sitemim yok ki. Başvuran herkes haklı. Burası şu an açılan ilanlar içerisinde en çok istediğim yerdi dolayısıyla biraz üzücü oldu benim için.
-
çok elit hissettim listeye giremediğim için. 90 puan + yds ile listelere girememek büyük lüks girecek arkadaşlara başarılar.
-
@öğrenci Anladım hocam, sizin iyi niyetinizden eminim. Ben de çok istiyorum burayı uluslararası ilişkiler mezunu olarak. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun diyorum.
-
@alageyik08 Çok güzel bir kurum hocam inşallah olur. Şu ana kadar gelen ilanlar arasında en güzeli bence. Hem ortamı hem master vb. olanaklar açısından... Hayırlısı olsun hakkınızda..
-
Ben de çok istiyordum ancak olmadı darısı başka sımavların başına.
-
@öğrenci Aynen hocam yurtdışı master olayı diğer kurumlara nazaran aklımı çeldi. İnşallah bu, kdk ve diğer sınavlar erkenden açıklanır diyorum, öndeki biz çekiliriz zevkle. Çok teşekkürler.