ip tv nedir? fiyatları ne kadar?
-
Arkadaşlar malum izlediğimiz veya izlemek istediğimiz üç beş düzgün tv kanalı var onları da turkcell gibi firmalar ek şekilde paralı hale getirdi. iptv son dönemde çok gündemde güvenilir mi? Yasal mı? Konuyu bilen kullanan var mı?
-
@kml Albatros ip TV kullananlar baya memnun öneriyorlar onu değerlendire bilirsin hocam
-
@kuşçubaşıeşref yasal mı hocam sakata gelmeyelim? Ben ne olduğunu pek bilmiyorum.
-
@kml yasal olanı var mı bilmiyorum ama genelde İpTvler binlerce şifreli kanalı (spor-sinema-belgesel vs) çok az bir ücrete size sunuyorlar.
Haliyle illegal oluyor..sonuçta örnek veriyorum, Digiturk'un internet üzerinden izleme imkanı veren üyelik türü var. Ama siz gidip İpTv üzerinden binlerce kanalla birlikte izliyorsunuz.
Bir kuruluşun kendi tarifeleri bile 70-100 lira iken, bütün kuruluşların tv kanallarını bu fiyattan (ki ayrı ayrı üye olunmak istese aylık 700 800TL'yi bulabilir) izlemenin tabiki yasal olma ihtimali yok. Günümüzde kullanan sayısı çok fazla ama devlet bu işe bir anda el atarsa çoğu kişinin canı yanabilir. -
@kml ben kullanmadım hocam ama yasal olduğunu sanmıyorum ama baya baya kullanan var benim tahmin ettiğim bir Avrupa servere kullanıp oradan yayın yapıyorlar
-
@hacım tespit edebilirler mi diyorsunuz? Yani yayın yapanı belki edebilirler ama izleyenleri tek tek yakalayacak halleri yok herhalde.