2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
@erdmkrby komisyon değilde üstadın adını verdiler.
-
Arkadaşlar ben de geçen gün görüşmeye gittim. hiç denildiği gibi sohbet havasında falan geçmiyor . benden önceki çocuk da benden sonraki çocukla da konuştum öyle takım elbisesiz falan gitmeyin sakın. bir kere odada 1 sayıştay üyesi 2 de sayıştay denetçisi vardı yani ciddi bir ortamdı ve gayet zorladılar konuşurken.
-
Öngörüşmesi yapılmayan var mı arkadaşlar benim tanıdıklarımdan hemen herkesin görüşmesi bitmiş durumda. Haziran sonunda mülakatlar yapılır mı sizce bu konuda bilgi alan var mı?
-
Ramazan da ev ziyareti yapılan oldu mu ? Bütün adayların ev ziyareti yapılacağını duymuştum ön görüşmesi de bilgisi olan var mı
-
bugün arkadaşımı arayıp hakkımda bilgi almışlar. şu süreç bi bitseydi hayırlısıyla artık ya
-
@adam-smithh ön görüşmeler bitti mi bilmiyorum eğer bitmediyse de az kalmıştır.Benim ve beraber ön görüşme yaptığımız gruptaki arkadaşların ev ziyareti yapılmadı.Görüşmede ev ziyareti yapabiliriz dediler.Yapılır yapılmaz bilmiyorum.
-
@xxxkara teşekkürler kardeşim
-
Arkadaşlar mülakat tarihi duyumu olan var mı? Haziranda olma ihtimali nedir ya da Temmuz?
-
@mryns harbiden keşke biri şöyle haziran sonu dese
-
Arkadaşlar başka bir kurumun mülakatını kazanmış olmak mülakata girmeye engel mi yada kurumu bilgilendirmek gerekir mi?
-
@mnurcan engel olur mu hiç hocam.İnsanlar guy olup il degisikliği için tekrardan guy mülakatına giriyor.Bilgilendirmeniz gerekmez bence kurumu.
-
@xxxkara teşekkur ederim bilgilendirdiğin için:)
-
ev ziyareti yapılan arkadaşların görüşmeleri nasıl geçti acaba konuşma konuları nasıldı ? yardımcı olur musunuz ?
-
@parpp ev ziyareti hepsi bayram sonu yapılacak gibi yapılan arkadaşlar var mı ?
-
iyi günler. gelişme var mı arkadaşlar ? duyumu, yakın zamanda görüşmesi yapılacak olan var mı? süreç ne aşamada acaba.
-
Benim ev ziyaretime gelindi cumartesi günü. Sayıştay'a ön görüşme için de gitmiştim.
-
ön görüşmeler hala devam ediyorsa süreç dahada uzun sürecek gibi. Cumartesi günü ziyarete gelinmesi de iyi ama süreci hızlandırmaya çalışıyorlar belli ki.
-
@harmenihas hocam ev görüşmeleri nasıl bir havada geçiyor? Ne kadar kalıyorlar acaba bilgi verebilirseniz çok müteşekkir olurum.
-
@proletarya Benim yaklaşık 1 saat sürdü. Çay vs. içtik belirli bir resmiyette sohbet edildi. Ön görüşmede sorulan soruların benzerleri de vardı, daha detaylı üzerinde daha fazla konuşulan, farklı sorular da... Aklımda şunu şunu sordular diyeceğim özel bir soru gelmiyor. Zaten genelgeçer bir soru da yoktu. Gelen Denetçi Bey takım elbiseliydi bunu ayrıca belirteyim belki nasıl giyineyim sorusu aklına takılan vardır
-
Arkadaşlar yok mu duyumu olan? Allahını seven üzerime duyum atsın!