2019 İDARİ - ADLİ HAKİMLİK SINAVI
-
İİBF/SBF kontenjanı her sınavda tamamlanıyor mu? Net bilgisi olan var mı?
-
@antimülakat son yapilan degisikliklerle idari hakim adayligi icin iibf'ye uygulanan yuzde 20 lik kota kalkti. Daha fazla iibfli mulakati gecme olasiligi var teorik olarak ama pratikte nasil olur mulakat sonucunda belli olur diye düsünüyorum hocam
-
@toroskaplan evet öyle ama önceki alımlarda her daim %20 alındı mı?
-
@antimülakat 2016 da 200 de 40 kişi alınacaktı 39 alındı yanlış hatırlamıyorsam 80-81 de hukukçu aldılar 120 de bıraktılar kontenjan dolmadı
-
Alım süreci sonuçlanınca 100 kişi de kaç iibf alındı cimere soracam kota yok malum.2016 da kota doldu (40 kişi) ama 1 kişi feragat etti.2014 ve 2015 te doldu diye cevap gelmişti.
-
2019 hâkimlik sınavları açık uçlu olacak diye Facebook'ta ileti gördüm , sizce mümkün mü ?
-
@ir06 çok zor hem giren sayısı çok fazla hem de kıyamet kopar çok tartışılır.
-
@kml inşallah öyle olur kaç bin kişi giriyor bu sınavlara açık uçlu olması çok zor
-
@kml bu süreçte herkes bir şeyler uyduruyor insanın da kafası karışıyor
-
Adalet Bakanı 23:00'da Habertürk'te canlı yayında olacakmış
-
@ir06 soru alıyorlar mı acaba arasak
-
@ecem Twitter'dan yazabiliyoruz galiba
-
@ecem şimdi hayatını anlatıyor
-
@ir06 sanırım sınavlara değinmeyecekler ben de merakla izliyorum
-
2019 yılı içerisinde idari hakimlik alımı olup olmayacağını söylese de komple rahatlasak. Ona göre rotamızı belirlesek.
-
@öğrenci gerçekten ya pat diye ilan gelecek hazır olmadığımız an da diye korkuyorum
-
@ir06 Dediğiniz sıkıntılı durum, bundan kaçınıp erkenden çalışmaya başlıyorsunuz,dershaneye vs. gidiyorsunuz bu defa da sınav açılmıyor o da ayrı bir sorun.
-
@öğrenci twitterdan yazdım sunucuya ama sordu mu bilmiyorum izleyemedim
-
@aslan-reyiz ben izliyorum daha sormadı
-
Beklediğimiz sorunun cevabını alamadık sadece hakim yrd. Değinildi sanırım yardımcılık durumu geldikten sonra alım belli olur.