Yeniden Üniversite Okusan Hangi Bölümü Okurdun ?
-
yine ibf de okurdum çünkü egosuz çıkarsız arkadaşlıklar daha fazla bide çalışıp kasmaya gerek yok 4 sene yat bir sene sağlam çalış guy ol veya daha fazlası aynı lise gibi 4 sene yat bir sene dershane ......
-
@Fişek-MORGEN o bence ünivesite, sınav, hoca gibi şeylere de bağlı. Ben İİBF okudum haftada 1-2 gün dinlenebiliyordum ki ilk 10'da falan değilim ortalamada. Mühendislik okuyup projeleri, ödevleri arkadaşından alan, çıkmış sorulara bakan da var.
-
@Fişek-MORGEN bende deu'den mezunum cok da rahat degildi kusura bakma.
-
Ne üniversitesi okumadan ticarete atılırdım diyen yok mu hiç?
-
Ben dedimya üni okumazdm
-
@keynezyenciii bende şu dönem o fikirdeyim
-
ben ticarete atılmazdımda evlenirdim hiç deilse yalnız olmzdm bu hayatta
-
@impressiveunit söylediğin doğrudur fakat sizce türkiye de gercek anlamda kaç iibf zordur ben doğu da okudum. burda zorlanmadan ganoyu 3.50 nin üzerine çıkaran o kadar boş insan vardı ki hatta üni birincisi bizim sınıftan çıktı bir sene sonra polis olduuu ne diiimm şimdi
-
YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ DİYEN ARKADAŞLARA BİR DESTEK DE BENDEN GELSİN. +1
-
yeniden üniversitede okuma fikrinde bile kısa yoldan ne olabilirdim ne meslekde ne kadar kazanırdım diye düşünerek cevaplar arıyoruz. Bizi bu hallere getiren sistem utansın
-
Bu konuda çok alakasız tercihlerim var. Duruma göre;
-Psikoloji
-Yazılıma dair bir bölüm
_iibf (kamu yönetimi+iktisat) okurdum yine. -
Gercekten ben de aciktan okusaydim diyorum keske. O 4senede neler yapilmazdi ki. Nasil olsa bugün aciktan okumakla örgün egitim arasinda hic bir fark yok. Ailemize yük olmazdik baska sehirleree sürünmezdik en azindan
-
Yine ingilizce iktisat okurdum ama tek fark kuzenimin gazıyla devlet denemez özele yönelirdim
-
İlk ve son kararim eczacilik. Ara kararimla mülkiye okudum hacettepe eczacilik dahil tüm hepsine girebiliyorken. Bu işler bana göre değil, kendi isinin genel müdürüsün ceosu sensin. Ticaret mi ticaret en azindan sattiğin şeyin ederi belli. Toplumda sayginligin da var... gercekten de meslek secimi cok önemli, bunu 18 yaşinda idrak etmek zor tabiki, o kadar da eczacilarla konustum konusmaz olaydim tercih asamasinda, hayatimi çaldiniz benim
-
İyi bir universitede kazanabilsem işletme okurdum. Bakıyorum da ne hukuk okuyan memnun ne mühendislik iibfyi saymıyorum bile. Bu gidiş nereye böyle.
-
kpss ye calistigim kadar universite simavina calisip aile hekimi olurdum
8 bin maas ,tum gun sohbet muabbet -
İngilizce öğretmenliği okumak isterdim. Hep içimde ukte kaldı bu bölüm...
-
Elimde öyle bir diploma olsun ki kpss ile uğraşmak zorunda kalmayım.Özelde ise tanıdığa değil diplomaya bakacakları bir bölüm.
Büyük ihtimalle Eczacılık isterdim.
-
Kpss ile uğraşmak zorunda olmayacağım hangi bölüm varsa onu okumak isterdim yeter ki iş güç sahibi olabileyim meslegimi icra edebileyim...