YTB Uzman Yardımcısı İlanı 2019
-
Basvurusu sonuclanan var mi? Bende hala sonuclanmamis gozukuyor.
-
@aeu032 yok hocam, bugün yarın sonuçlanır diye tahmin ediyorum
-
benimki de sonuçlanmamış gözüküyor.
-
Arkadaşlar bugün aradım kurumu. Birkaç gün içinde kurumun anasayfasında tc kimlik no ile başvuru sonucunu öğrenebileceğimiz söylendi.
-
bu kurumlara anlamak mümkün değil. İnsanda ister istemez ''başvuruyu tam yaptım mı acaba, acaba eksik oldu mu hata yaptım mı'' gibi şeyler oluşuyor.
oldu olacak sınavdan 2 gün önce tamamlasınlar.. -
@namı-diğer bu arada bilgi için sağolun hocam..
-
@hacım rica ederim..
-
arkadaşlar başvuru sonuçları belli oldu, sistemde çıkmıyor ayrı bir link açmışlar.. ne güzel çalışıyor kurumun sistemi maşallah (!)
https://www.ytb.gov.tr/duyurular/ytb-uzman-yardimcisi-eleme-sinavi-basvuru-sonuclari-hakkinda
-
sınav süresi,sorular hakkında bilgi verilmemiş sanırım değil mi?
-
@arven16 hocam açıkcası sınav yerinin paylaşıldığına şükrediyorum başvuru no bile yok, en azından kaç kişinin gireceğini bilseydik..
-
Kızılay'dan milli kütüphaneden sınav yerine gitmek için güvenparktan kalkan balgat dolmuşları ile Atatürk bulvarı üzerinde yüksel caddesinin karşısına düşen duraktan geçen 263 ile 481 numaralı otobüsler kullanılabilir.
-
@perküsyon Ben zaten Milli kütüphane'ye, Kızılay'a ulaşana kadar mahvoluyorum; bir de oraya vardıktan sonra otobüse binecekmişim. Hüküm dağının eteklerine yüzük taşımak daha kolay göründü gözüme. Gariban olup da KPSS A için uğraşanlara Allah kolaylık versin. Şaka bir yana halimize şükredelim, mülakatlar için şehir dışından gelenler var.
-
Sınav giriş belgesi yok anladığım kadarıyla değil mi? Yalnız kimlik götürüyoruz. Yanımızda ösym sınavlarında yasak olan şeyleri de götürüyoruz. Doğru bi çıkarım mi sizce
-
@merve2655 evet hocam giriş belgesi yok kimlik yeterli..
-
başkanlık görev alanına nereden çalışıyorsunuz?
-
arkadaşlar birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim;
- Bu meslek grubunda uzman yardımcısı olarak çalışacak kişiler için maaş ve özlük hakları vs nasıldır?
- Kuruma girilmesi durumunda çalışma yerleri bakımından nasıl bir süreç bizleri beklemektedir?
- Bu kurumda çalışacak kişileri ileri zamanlarda kariyer olanakları açısından nasıl bir süreç bekliyor, yükselme vs durumlar için soruyorum.
- Diğer a kadro uzman yardımcılığı meslek gruplarıyla karşılaştırıldığında (ör. İçişleri Bk. uzman yrd.) herhangi bir farkı var mıdır?
Cevaplayacak arkadaşlar için teşekkür ederim.
İyi günler.. -
@meezunn, içinde söyledi: YTB Uzman Yardımcısı İlanı 2019
arkadaşlar birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim;
- Bu meslek grubunda uzman yardımcısı olarak çalışacak kişiler için maaş ve özlük hakları vs nasıldır?
- Kuruma girilmesi durumunda çalışma yerleri bakımından nasıl bir süreç bizleri beklemektedir?
- Bu kurumda çalışacak kişileri ileri zamanlarda kariyer olanakları açısından nasıl bir süreç bekliyor, yükselme vs durumlar için soruyorum.
- Diğer a kadro uzman yardımcılığı meslek gruplarıyla karşılaştırıldığında (ör. İçişleri Bk. uzman yrd.) herhangi bir farkı var mıdır?
Cevaplayacak arkadaşlar için teşekkür ederim.
İyi günler..İstanbul'dan geleceğim o yüzden emin olamadım yardımcı olursanız sevinirim.
-
Sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim. Bakalım özellikle uluslararası ilişkilerde ne tür sorular sorulacak? Ben 2017 sınavına girmiştim soruları kendileri mi hazırlamışlardı yoksa bir üniversiteden yardım mı almışlardı bilmiyorum ama soruları gayet kaliteliydi. Ancak sınavı kazanamamıştım. Genel kültüre de önem veren bir kurum olduğunu düşünüyorum ytb nin
-
Geçmiş olsun arkadaşlar, nasıl geçti sınavlarınız
-
Sınavın metinlerini çok beğendim. Paragraf sorular Bourdieu, İbn-i Haldun gibi düşünürleri sormuşlar. Özellikle Fanon'un Yeryüzünün Lanetlileri kitabının da bir sınavda karşıma çıkması çok hoş oldu. Genel olarak güzel bir sınavdı.