2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Ankara dışından başvuru yapan var mı?
-
@beveridge-eğrisi yapacak olan var ptesi
-
Dün başvurmaya gittiğimizde ordaki görevli yönetimin karar aldığını ve e-devlet mezuniyet belgesinin karekodu okunaklı şekilde olursa kabul edileceğini söyledi arkadaşlar bilginize
-
@ff güzel haber
-
Bugün başvuru yaptım genel müdürlükte, 75'inci başvuran bendim.
-
@ff hocam size güvenip karekodlu e devlet mezun belgesini gönderiyorum o halde.
Bu bilgiyi başka teyit eden var mi acaba ?
-
@legolas ben şahit oldum geçici mezuniyet aslı gibidir vardı geçerli değil bu dedi e devlete giriş yaptırıp mezuniyet belgesi çıkartıp doğrulandı yazdı ve imzaladı. Kurum öncelikli olarak noter onaylı istiyormuş ancak zor durumda bırakmamak için e devlet kabul ediliyormuş. Zaten eksik belge olunca arıyorlar açmazanız mail atıyorlarmış.
-
@legolas hocam bizzat duymasam söylemezdim zaten. Ben içerdeyken telefonla aradı bi arkadaş, görevli de e-devletten alınan belgenin kabul edileceğini söyledi. Telefonu kapatınca ben de sordum emin olmak için, yukarıda yazdığımı söyledi
-
Okuldan alınan onaylı belge için ne dediler kabul ediliyor mu?
-
@rootofallevil edilmiyor noter onaylı isteniyor ancak e devlet çıktısı kabul ediliyor
-
@gossen bunlar da bi değişik ya e devlet çıktısı oluyor ama okuldan onaylı belge olmuyor
-
@rootofallevil bende anlam veremedim
-
@gossen Hocalarım o halde e-devlet mezuniyet çıktısı geçerli sayılıyor diye kesin bir bilgi verebilir miyiz başvuracak adaylara ?
-
@takkurt insanların yanlış yönlendirmeden dolayı mağdur olmasını istemem o yüzden kesin birşey söyleyemiyorum ancak oradaki adam benim e devlete girip çıkarttı. Ben orada diyecektim arkadaşlara söyleyeyim diye ama demedim çünkü adam şöyle der gibiydi; aslında noter onaylı olması gerek ancak mağdur olmamanız için bunu da kabul ediyoruz.
-
@gossen demek istediğiniz anladım hocam. O halde şöyle yapmak mantıklı olur. E devlet çıktısını göndereyim zaten eksik belge olunca arıyorlar ya da mail atıyorlar demiştiniz, e-devlet kabul edilmezse son çare noter onaylısını gönderirim.
-
@takkurt böylesi mantıklı hocam pazartesi gönderin zaten zaman var daha, kabul edilmezse öyle yaparsınız. Baktınız sorun çıkmadı bizde deriz arkadaşlara kabul ediliyor diye
-
@gossen aynen hocam teşekkür ederim
-
@takkurt rica ederim hocam
-
Peki Tedaş in özelleşme ihtimali ????
-
Arkadaşlar bu İlan metninin son sayfasındaki formu doldurunca kabul olur mu başka form bulamadım sitede