Uluslararası İlişkiler KPSS 2016/2 Atama Taban Puanları
-
Uluslararası İlişkiler KPSS 2016/2 Atama Puanları
Uluslararası İlişkiler 2016/2 Atama Puanları Uluslararası İlişkiler KPSS B Atama Puanları Uluslararası İlişkiler KPSS B 2016/2 Taban Puanları Uluslararası İlişkiler Bölümü Kontenjan Sayıları Uluslararası İlişkiler Minimum Atama Puanları Uluslararası İlişkiler Bölümü Unvanları Uluslararası İlişkiler Taban Puanları 2016 2017 Uluslararası İlişkiler Taban Puanları Uluslararası İlişkiler Kontenjan Sayıları.... Uluslararası İlişkiler KPSS B 2016/2 Merkezi Atama Taban Puanlarını sizin için inceledik.
Türkiye'nin pek çok üniversitesinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi vardır. Bu fakültelerin pek çoğunda da Uluslararası İlişkiler Bölümünden binlerce öğrenci olmaktadır.. Oldukça popüler olan Uluslararası İlişkiler bölümü için özel bir çalışma yaptık. KPSS B için 2016/2 Merkezi Atama Puanlarını sizin için tablo haline getirdik. Kurum adlarına, unvanlara, illere, kontenjan sayılarına ve minimum puanlarına kadar her türlü bilginin yer aldığı bu tablonun faydalı olmasını umuyoruz.
Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan binlerce kişi için 2016/2 KPSS B Merkezi Atama Taban Puanları tablosunda oldukça faydalı bilgiler yer alıyor. Bakanlıklar, üniversiteler, belediyeler ve genel müdürlüklerden oluşan kurumları kurum adı başlığı altında sizin için listeledik. Bilgisayar İşletmeni, Memur, Zabıta gibi pek çok unvanı unvan başlığı altında sizin için listeledik. Ankara'dan Kars'a kadar pek çok şehiri sizin için listeledik. Pek çok farklı ve değerli bilginin yer aldığı tabloda kontenjan ve puan bilgileri de yer almaktadır.
Uluslararası İlişkiler Bölümü Merkezi Atama Kontenjan Sayıları
Her yıl yüz binlerce kişinin mezun olduğu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden ve Siyasal Bilgiler Fakültelerinden mezun olan kişiler için açılan kontenjan sayısı yalnızca 203 olarak belirlenmiş. Aşağıda yer alan sayıların yanlış anlaşılmaması için açıklama yapmamız gerekiyor. Bölüm kodunun yanında yer alan kadrolar, birbiriyle iç içe geçen kümeler olarak değerlendirilmelidir. Örnek vermek gerekirse X kadrosu Uluslararası İlişkiler Fakültesinden mezun olan kişiler için açılırken X kadrosuna aynı zamanda İşletme Fakültesinden mezun olan kişiler de başvuru yapabilecek. Yani belirtilen kadroların ortak kadrolar olduğunu görüyoruz. 4001 kodunun yanında yer alan kadro sayıları yalnızca o fakülteden mezun kişileri değil farklı bölümlerden mezun olan kişilerinde başvurabileceği kontenjan sayısını belirtiyor. 203 olarak belirtilen bu kadro sayısına pek çok bölüm mezunu kişinin başvu yapacağı düşüncesi ise İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olan adaylar için oldukça olumsuz bir tablo çiziyor.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ
4507 KODU İLE YAPILACAK ATAMA SAYISI : 9 KİŞİ
4001 KODU İLE YAPILACAK ATAMA SAYISI: 145 KİŞİ -
Hocam bir uluslararası ilişkiler mezunu olarak teşekkűrler.