2016 Aralık GUY Sınavı
- 

@canaycan bu satte sokağa çıkıp almam aile tarafından ciddi tepkiyle karşılanacağı içűn bana lűks mal mı oluyo:)) iktisadım feci kotudur benim:) 
- 

baya kişi var bizden 2 tweetten biri iibf 
- 

@10sanli çok gűldűm ya:))) 
- 

@10sanli sen adamsın :)) 
- 

@lifelife içinizi rahatlatmaya vesile olduysa ne mutlu bana.. 
- 

@canaycan sağolasın allah yar ve yardımcımız olsun 
- 

TGRT bana gıcık mi ya benimkiler yayinlaniyo mu bari ünlü olayım  
- 

@bombiksmori bu saatte her kız çocuğu için lüks mal doğru tespit  kardeşimi göndermemek için kendimi zor tutuyorum zorunlu mal haline dönüşmez benim için umarım kardeşimi göndermemek için kendimi zor tutuyorum zorunlu mal haline dönüşmez benim için umarım 
- 

@canaycan vay be hiç iktisat bilmem sanıyodum mutlu oldum şimdik:)) himm zorunlu mal demek bunu da őğrenmiş oldum;) 
- 

@bombiksmori iktisadı hayatına yerleştiriyorum ki aklında kalsın bu uygulamayı dersanede bulamazsın    
- 

@canaycan eksik olmayın hocam zati dersaneye vercek para yok bőyle bőyle őğrencem işte:) 
- 

@10sanli adamsın dedim ama kadın da olabilirsin tabi helal olsun anlamında söyledim kadınsan kusura bakma  
- 

gündem biz olduk resmen  
- 

@canaycan Adamım adam,beyfendiyim  
- 

@bombiksmori birbirimize böyle yardımcı olmalıyız işte guy kardeşliği bugünler için  
- 

@aylin-yılmaz hu huuuu yasasınnnnn   
- 

@canaycan teşekkűrler guydaş  
- 

Bakan şimdi bizim çocuklara bak hele heryere saldırıyolar diyerek cekirdek citliyodur  
- 

Program devam ediyo mu daha devm edelim mi twt atmya 
- 

@10sanli o zaman sen bir kere daha ADAMSIN  Beyefendi olacak o bu arada takıntılıyım biraz yazım konusunda afedersiniz Beyefendi olacak o bu arada takıntılıyım biraz yazım konusunda afedersiniz