Gençlik ve Spor Bakanlığı 3243 Sürekli İşçi Alımı
-
@north-remembers bu eğitim zaten bir hafta sürüyormuş kazandıktan sonra eğitim veremezler mi başvuranların sertifikası olduğunu sanmıyorum.
-
ikamet şartı yayınlanan ilanda yok işkur başvuru yaparken uyarı da vermedi sonradan sorun olacağını sanmıyorum ve ikameti uymayıp listede olanlar da var.
-
@manisalipinar hayır hocam o beş günlük eğitimin sertifikası olmak zorundaymış olmadan başvuru yapanları geçersiz sayacaktır kurum.
-
@hoffafd bakanlık ve işkur ayrı telden çaldılar zaten ikametgah konusunda sağlıklı bir bilgi elde edemedik neler olacak göreceğiz
-
@hoffafd sertifika için de uyarı vermedi ama seritifka şart deniyor
-
muhasebe için başvuranların sözlü mülakata kalıp kalmadıkları ne zaman açıklanır
-
@john-nash geçen hafta açıklandı zaten.işkur sayfasında iş başvurularım kısmında en alt sol köşede nihai liste yazan yer var orada yazıyor mülakata kalanlar
-
@işletmezunu geçen hafta başvuru başladı zaten hocam o değil yanlış mı biliyiorum
-
@işletmezunu buldum hocam sağ olun
-
@john-nash konuşulmayınca ben de bilemedim hocam o olduğundan emin değilim rastgele bi bakmıştım nihai liste yazınca odur heralde dedim.
-
15 Marta kadar muhasebeci için diploma teslimi yapılacakmış illa elden mi teslim edeceğiz bilgisi olan var mı ?
-
@araskar 15 Mart 2019 tarihine kadar başvuru yaptıkları meslek koluna ilişkin aşağıda belirtilen belgeleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine teslim etmeleri gerekmektedir. denmiş, bulunduğunuz ildeki müdürlükte olabiliyor herhalde, öyle anladım ben.
-
@hoffafd Öyleyse güzel baya yalnız kimse yazmıyor buraya neden acaba
-
@hoffafd Ben Ankara kadrsou için mülakata hak kazandım ve bugün Ankara İl Spor Müdürlüğü'nü arayıp İstanbul'da ikamet ettiğimi söyleyip sorduğumda aldığım cevap 15 Mart'a kadar Ankara İl Müdürlüğü'ne teslim etmem gerektiğiydi.
-
@craytun postayı kabul ediyorlarmıymış, benim de ikamet istanbul ama antalyadan listeye girdim
-
@hoffafd şimdi belgeyi teslim ettiğimde sordum elden teslim gerekiyo dedi görevli. Posta yoluyla kabul etmiyolarmış.
-
@craytun evrak teslimi için ankaraya mı gittin hocam, bir de sadece diplomayı mı verdin başka bir şey istediler mi ?
-
@hoffafd Aynen hocam. Mezuniyet belgesinin aslını görüp fotokopisine aslı gibidiri bastı görevli, bir de kimlik fotokopisi aldılar.
-
mülakat tarihleriyle ilgili duyumu/bilgisi olan var mı ?
-
@hoffafd 20sinde açıklanacakmış