2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Bugün elden başvuran arkadaş fotonun arkasına yazılan sıra numarasını paylaşabillir mi ?
-
sınava kadar ingilizce için ne yapmamı önerirsiniz? yds düzeyinde deniliyor, türkçe ingilizce makale okusam yararı olur mu ne dersiniz
-
Elden teslim eden arkadaşlar; fotoğrafınızın arkasına yazılan numarayı söyler misiniz? Başvuru sayısını gösteriyor o sayı.
-
Belgeleri verdiğimize dair imza atılıyor muydu acaba? Ben dün başvurdum ama sayıyı göremedim maalesef
-
Bugün başvurdum yine kacirmasam bari..
-
@beyhude imza atmıyoruz hocam.
-
arkadaslar iş hukuku var sorumlu oldugumuz konularda. İş hukuku nereden calısacagız ? kaynak önerisi olan var mı
-
bugün başvuru yaptım bende çok başvuran var mı dedim 'eh' denildi 90 altı görebilir
-
Kamu gözetim kurumu 90.115 ile kapattı bu da en iyimser ihtimalle 89.70 puanla kapatır.
-
@rootofallevil Kgk birden fazla puan türüyle başvuruyu kabul etti. TEDAŞ sadece p48 ile alım yapıyor. 86-87 aralığında kapatacağını düşünüyorum
-
şahsi tahminim 88-88.5 ile kapatacağı yönünde
-
Burası Kit ama tam olarak artısı eskisini bilen var mı
-
@şanlıefsane bakanlıklara nazaran daha rahat çalışma ortamı vardır bakanlıklardaki gibi bürokratik süreç çok sürmez bu yüzden müfettişlik unvanı almak için yıllarca beklemek zorunda kalmazsınız son olarak kamu tüzel kişisi olmanın verdiği güven vardır her ne kadar tamamen bağımsız olmasalar da kendi başlarına karar alıp uygulama yetkilerinin olması kitleri cazip kılıyor.
-
Elden başvuru yapanlar başvuru sayısını sorabilir mi
-
@firito Hocam bu neyi gösterecek bize?
-
@rootofallevil peki hangi kanuna tabi bilgin var mı hocam 399 diyen var 4857 diyen var
-
@şanlıefsane https://forum.tercihiniyap.net/topic/5165/2019-tedaş-müfettiş-yardımcısı-alım-i̇lanı/2 basligin ikinci iletisinde teias hakkindaki detayli bilgileri okursaniz fikir verebilir.
-
hem kgk hem tedaş başvuran +90 puanlı kaç kişi var acaba
-
@rqzeet ben varim
-
Başvuru sayısı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?