Halkbank BT Uzman Yardımcısı
-
mart sonu, nisan başı deniliyordu. bir değişiklik yok değil mi? arayıp aynı cevabı almak yerine dün veya bugün arayan olduysa önce size bir sorayım dedim
-
ben telefonla falan aramadım fakat mülakata gittiğimde sormuştum ne zaman açıklanır diye. mülakatlar bittikten 1.5 - 2 ay sonra demişlerdi. o da nisan sonu ya da mayıs başına tekabül ediyor.
-
@pehlivan113 Yok artık niye o kadar uzun ya nisan başı açıklanır diye bekliyorum ben de kaç zamandır.
-
bende mülakat sırasında sormuştum(27 şubat) banada mülakatlar bittikten(11 mart) sonra 3 yada 4 hafta sonra belli olur demişlerdi yani bu hafta veya haftaya
-
ben geçen hafta aradığımda bu hafta veya nisan ilk haftası olabilir denilmişti. sanırım güvenlik soruşturmalarını bekliyorlar ve kendilerinde de net bir tarih yok.
-
Peki güvenlik soruşturması için bir evrak istemişler miydi
-
@ysf123 öyle bir evrak almadılar sadece diploma ve askerlik belgesi verdik mülakat günü.
-
İnsan kaynaklarıyla bugün tekrar görüştüm. 'Çalışmalarımız devam ediyor. Nisan ayı içerisinde açıklamaya çalışacağız. Siteden duyuruları takip edebilirsiniz.' şeklinde bilgi verdi. Yani arkadaşlar hemen açıklanmayacak süreç uzayacak gibi net bir tarih de yok bilginiz olsun. Arama imkanınız varsa arayın sorun baskı olursa belki hızlandırırlar
-
Sonuç iki aydan önce açıklanmaz
-
@osenebusene28 Neden acaba bilginiz var mı?
-
Halkbankası TR'de personel alımını en hızlı şekilde sonuçlandıran kuruluşlardan biri belkide birincisidir. Çok fazla bir gecikmenin olacağını sanmam kuvvetle muhtemel bu hafta veya önümüzde ki hafta netice alırız.
Bu arada giren adaylar arasında ki en şanssızlardan biriyim herhalde, çünkü ilk giren bizim grup olmuştu yani 25 şubattan beridir bekliyoruz.
-
@komagene bende öyle tahmin ediyorum muhtemelen önümüzdeki hafta açıklanır.
-
@komagene Umarım dediginiz gibi olur, geri dönüş yapamiyorum bazi başvurduğum yerlere mülakatın sonucunu beklediğim için
-
@komagene umarım kazanamazsın kardeşim
-
@osenebusene28 hayrola kardeş niye böyle bir beddua etme ihtiyacı duydun. Bana kalırsa da herkes için hayırlısı olsun demek isterim.
-
@komagene yanlışlık oldu . Umarım kazanırsın yazacaktım
-
Arkadaşlar Sınav mi açıldı
-
@ryan 1 ay önce ilana çıkmışlardı Kıbrıs için servis görevlisi pozisyonu
-
Bugün veya yarın açıklanma ihtimali var midir sizce?
-
@su3yn1d mayıs başı başlangıç olur sanıyorum. çalışan arkadaşların ihbar süreleri için 2 hafta zaman verseler, 1 hafta da sağlık raporu ve diğer belgeler için, yani toplam 3 hafta zaman verseler super olur. Yarın için umutluyum, bence en geç haftaya cuma açıklanır