MİT KARİYER TOPLANTISI
-
@ensacs hocam basvuru yaparken yds puanin varmiydi kac almıştın
-
silinmiştir
-
Yanlış bilmiyorsam toplam işe alma süreleri yaklaşık 1,5 yıl sürüyor. Bu süreçte başvurunun onaylanması bile 5-6 ayı bulabiliyor. Sonrası da sınavlar, mülakatlar, görüşmeler vs. Tavsiye eder misin? Sorusuna cevabım politik olur. Çok kasvetli bir meslek, sadece maaşı için tavsiye edemem. Bir de izin kullanma kavramınızı karşılamayabilir.
-
silinmiştir
-
@pilavüstükuru öyle hocam bizim bir arkadaşı 1 sene sonra görüşmeye çağırmışlardı.
-
silinmiştir
-
@pilavüstükuru peki kariyer toplantısına rastgele mi çağırıyorlar yoksa soruşturmadan geçirip seçilmiş kişilere mi SMS yoluyla ulaşıyorlar?
-
silinmiştir
-
@pilavüstükuru bilgiler için teşekkür ederim. Ben teşkilatın sitesine dahi girmemiştim, geçen yıl Nisan ve Mayıs ayında 2 kere SMS geldi toplantıya çağırdılar. Neye göre seçiyorlar acaba, bizi biri mi öneriyor soruşturma yapıp mı çağırıyorlar onu sormak istedim.
-
Benim güzel kardeşlerim referans veya torpiliniz yoksa almıyorlar. Aşırı umut veriyorlar lakin Bi üst lige çıkamıyorsun sakın gittiğinizde oranın büyüsüne kapılmayın çünkü eleman alımları sadece referans... İstediğinizi yapın olmuyo... Ama harika adamlar çok ilgileniyorlar o işi aşırı benimsemişler. İyiki varlar...
-
@ottoman elbette birileri birileri için devreye giriyordur da ben sadece torpil üzerinden çalışan bir kurum olmadığını düşünüyorum hocam. Sonuçta burada gizlilik esası çok önemli. Örneğin, ağzı sıkı olmayan birisinin mit'e girmesi çok zor.
-
@antimülakat o zaman git ve görr ne demek istediğimi anlarsın...
-
silinmiştir
-
@pilavüstükuru aynen öyle tuhaflar aşırı bölee giderse bu iş patlar sürekli adam çağırıp ümit verip eliyorlar.diğer ülkelerde Farklı şekilde adam kazanıp hizmet ettiriyorlar ülkemizde ise çok vasat. Yani yazılacak çok şey varda sistem sıkıntılı ama çalışanlar ilgilenenler aşırı içten..
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
Ekimde toplantıya katılıp sınavlara dahil olanlardan mülakat daveti yada uygulama ile ilgili dönüş yapılan oldu mu ?
-
Cidden şurda okuduklarım bana çok komik geliyor ya hem başvurmayacağım çağıracaklar tüm sınavları geçeceğim üstelik sonundada benden torpil bekleyecekler yahu böyle bir saçmalık mı var
-
Arkadaşlar konuya yazmak adına kayıt oldum,
Burada yeni açılmış hesaplar ile kesinlikle torpil lazım referans lazım vs gibi ifadeler ile insanlari uzak tutmak isteyenleri görüyorum, bu ifadeler tamamıyla yanıltıci,
Evet referans soruluyor "varsa" yoksa kesinlikle alınmıyor diye bir şey söz konusu değil,
Şimdi İbranice bilen adam tanidigi yok diye giremiyor, referans bulamadı diye boşuna 2 yıl bekledi diyen net art niyetlidir.
Hepinize mülakatlarda, uygulama ve testlerde başarılar.
-
@yildizli insanları uzak tutmak değil bu art niyetli bir düşünce sadece konunun gerçekliği... Yoksa ben her kardeşimin orada çalışmasını canı gönülden isterim selametle...