2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
EHukuk zordu ama kanunları okuduğum ıcın yapabildim okumayan arkadaslar bayagı zorkanmıstır, Iktısat neydi oyle maliye iki tık dıgerlerıne gore kolaydı ancak 3 4 tane secici soru vardı, muhasebe asırı islem vardı, bıLesık faiz sormuşlar hep yordu, İngilizce Allaha emanet, hak eden kazansın alanı yapan goturur zordu sınav acıkcası
-
İktisat ve maliye soruları çok kaliteliydi. Aslında hatırlıyorsak buraya yazsak diğer sınavlarda işimize yarar mülakat sorusu gibi olanlarda vardı.
-
Alanda 82 dogrum gerisi yanlistir. Ingilizce hepsini attim yok . 82 netle umudum yok acikcasi. 73 74 puana kadar duserse belki kalir mulakata
-
Ne zaman açıklanır bir tahmini olan var mı?
-
Sınava gelmeyen çok var mıydı?
-
38 kişi girmemis görevliler söyledi
-
@herkesesu teşekkürler
-
Muhasebedeki ticari matematikleri ben yapamadım arkadaşlar siz yapabildiniz mi
-
@herkesesu baya yüksek bir rakam
-
@badboysimsek ben yaptım ama cidden cok ugrastırdı bıLesık faızlıymıs sonradan anladım allah dan
-
Maliyede zorunlu kamu geliri degildir bgıbı bir soru vardı sosyal güvenlik katkı payı yaptım cevabını bilen var mı
-
@azimettik mali tekelin cebri olduğunu bilerek onu işaretledim çünkü diğerleri de cebri gibiydi
-
@tonymontana defterıme baktım. Hepsi zcebrı gbı belkı vergi benzeri oldugu ıcın dır dıye sgk yaptı m normalde hepsi cebrıydı,
-
Sınav zordu. Belki 70 e düşer taban bilemedim
-
@morand o kadar düşmez hocam en iyi ihtimalle 77 78 bence
-
@firito geçen yıl teias in sınavı için çok kolaydı diyorlar o 78 le kapatmış. Bu sınav kolay değildi. 74 75 le kapatır tahminim.
-
@morand puan hesaplama nasıl oluyor bunda. Her soru aynı puan mı?
-
Yanlış doğruyu götürmüyordu bu arada. Bazılarına dikkat ettim boş bırakanlar vardı
-
@muhammedc 100 soru alan toplam 90 puan
25 soru ingilizce toplam 10 puan hocam1 alan sorusu 0,9 puan
1 ingilizce sorusu 0,4 puanBenim tahminimde 78-79 puanlarda kapatır gibi
-
geçen sene ne kadar sürede açıklanmıştı, bilgisi olan var mı ?