Şöyle hocam matematikte zor sorular vardı türkçede telivizyon sorusu gibi basit sorularda vardı dedigimi garipsemeniz daha ilginç orta demeyim sizin için ort diyimde kafanızı ilginçliklerle yormayim
28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@marsiyal tamamdır hocam teeşekkür ederim
-
Herkese basarilar:)
-
Başarılar dilerim dostlar :)) Allah gönlümüze göre versin inşallah :))
-
Binlerce yürek akıllarda tek bir soru :
Genel yeteneği 45 dakikada yetiştirebilen var mı ?
-
@mirliva 10 soruyu okumadım bile
-
Genel yetenek 60 dk olsaydı harika olacaktı ama olsun artık öğlenden sonra önemli olan başarılar diliyorum
-
Genel yetenek yetişmedi son 10 soru neydi bilmiyorum:)
-
Genel Yeteneğin hepsini yetiştiren robottur.
-
Balina...... ........ Sürüngen boşluğa ne gelmelidir sorusunu naptınız?
-
Yapamadığım hepsine c dedim :)) hele şu uzun mantık Sorusunu hazırlayanı çok andım sınav anında
akıl var mantık var 45 dakikalık sınava o kadar uzun mantık sorusu koyulur mu ya
-
YDS seviyem 70 olmasina rağmen baya zorladı İngilizce
-
@marsiyal balina memeli kertenkele sürüngen
-
İngilicesi zorlayıcıydı genel yetenek dediğiniz gibi zaman sıkıntısı vardı
-
O genel yetenekten barajı geçene helal olsun.Sorular yapılır mıydı yapılırdı ama en fazla 30 tanesi yapılırdı.
-
Genel yetenek kolaydı bence ama ingilizce zordu
-
genel yetenek orta duzeydi yalniz zaman ciddi problem oldu son 10soruya yetisemedim
-
@nairu, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
genel yetenek orta duzeydi yalniz zaman ciddi problem oldu son 10soruya yetisemedim
10 soruya yetisemeyip orta seviye demeniz ilginç hocam:)
-
Şöyle hocam matematikte zor sorular vardı türkçede telivizyon sorusu gibi basit sorularda vardı dedigimi garipsemeniz daha ilginç orta demeyim sizin için ort diyimde kafanızı ilginçliklerle yormayim
-
@nairu Türkçe sorusu mu gelmiş? Geçen yıl yoktu hocam.
-
Alan sınavı iktisat hariç bana basit geldi ama benim iktisatım oldu bitti kötü olduğu için sadece bana zor gelmiş olabilir.