2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Merhabalar mülakata nasıl hazırlanmalı tecrübeli arkadaşlar yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
-
86 ile Muğla. Herkese hayırlı olsun arkadaşlar
-
Üst üste üçüncüye kazandım şükür. Umarım bu sefer üzmezler. Sınava çeşitli sebeplerle 1 yıl aradan sonra hiç çalışamadan girmiştim kılpayı ile geçtim. Mülakatlarda herkese başarılar.
-
Arkadaşlar mülakat sonrası puanlama nasıl yapılıyor acaba bilen birisi bilgilendirebilir mi? Yani demek istemediğim yazılı Sınav sonucu ile mülakat puanının ortalamasını mı alıyorlar nihai sonuç için
-
@suytres yazılı sınav puanının hiçbir esprisi kalmadı an itibari ile onu unut hocam
-
Manisa herkese hakkında hayirlisi olsun arkadaşlar umarım mülakatlarda güzel sonuçlar alırız . Manisa Wp grubu filan var midir ? Kimler Manisa ?
-
87 ile edirne oldu herkese başarılar arkadaşlar mülakatta arkadaşlar
-
@shanks 4000TL maaş 2200 ek gösterge, şef gözetiminde müdüre bağlı çalışırsın, her meslekte olduğu gibi donanımını artırdığın kadar saygı görürsün, imzaladığın dosyalar, yaptığın resmi yazışmalar senden sonra şef, müdür yardımcısı, müdür kontrolünden geçerek işleme konulur. Gib'de, vergi dairesi müdürlüğü veya başkanlıkları ile mal müdürlükleri bünyesinde insan kaynaklarında, vergilendirmede, mükellef hizmetlerinde, muhasebede, tahsilatta, hukukta çalışırlar. Maaş ve çalışma saatleri ilk iş tecrübesi olacak biri için güzel bir noktadan başlama fırsatı sağlasa da (İstanbul'da dahi) vergicilik zordur, idealist olup farklı kurumlara veya müdür yardımcılığı, müdürlük süreçlerini denemede fayda var. Kurumun personel yapısı dönüşüm sürecinde olduğu için müdür yardımcılarının,şefleri, uzmanların bir kısmı lisan eğitimi almayan maliye okulu mezunlarından oluşmasına karşın tecrübeleri oldukça yol göstericidir o nedenle bu konuda kuruma girecek arkadaşları da şimdiden ön yargılarından arındırayım.
-
@guyadayadayı 88 ile manisa bende
-
@hazals hayırlı olsun darısı mülakata insAllah kurumda ayni puanı almışız yüksek kapatmış ama şehirler şaşırttı beni bu yıl
-
Arkadaşlar atanılan yerde 5 yıl çalışılması zorunludur diye bir şart vardı..Okudugum anladıgım kadarıyla sadece VDK ya bağlı birimlere geçiş yapıyoruz..O da aynı ilde olmak şartıyla doğrumudur ?
-
85 Konya. Herkese başarılar arkadaşlar şimdiden
-
90 Muğla
-
87 Kahramanmaraş
-
Başka bir kurumda çalışanlar dezavantajlı mı sizce bu kurumu bırakıyor bizde de kalıcı olmaz izlenimi olup elerler mi ki umarım elerler bizim önümüz açılır
-
Manisa +1
-
@rybczynski2 bi Manisaci daha hayırlı olsun kardesim
-
@guyadayadayı düşük kapatacak yüksek kapatacak dendi ama normal puanlarda kapattı şahsen ne çok yüksek ne çok düşük
-
@guyadayadayı Teşekkür ederim hocam size de WhatsApp grubu oluştursak güzel olur bi ortalık dinsin
-
@hazals 80 şaşırttı yinede 77 civarı bekliyordum artık herkes birikimli olmuş onu görmüş olduk