14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
-
Arkadaşlar gy gk 68 net alan 89 net hesapladım sizce ne olur puan? Hukuk 26 iktisat 23 maliye 21 muhasebe 19
-
@ppp 89.7 puan gelecek bu yazdığımı unutma
-
@YunusEmre_58 89.7 yi görünce ösym sonuçları açıklamış gibi sevindim. hadi inşallah
-
Merhaba arkadaşlar benim gygk 81 alan 112 net var ne gelir acaba tahmini
Ayrıca bu sene standart sapma için be düşünüyorsunuz. Yüksek gelir mi geçen sene 4 puan gibi gelmiş bana -
@nnnbbb09 90 bandı gorulebilir hayırlı olsun.
-
@Spesifik2019 dahil edilmesin mi. 2018 yılında girenlerin günahı ne
-
@YunusEmre_58 gkgy 75 alan 115 bana kac gelir hocam
-
@friedmanmilton dahil edilmesin demedim. Sonuçta böyle bi olasılık var ve buna göre puanlar ne olur dedim. Her yılın kendine ait sınavı açılması tabiki en adili
Bu şekilde hem 2018 puanlılar hem de 2019 puanlılar memnun olmayacak -
Geçen sene Alanda 95-96 neti olan arkadaşlar kaç puan geldi acaba.
-
92 netim vardı gk gy 65 p 48 81.25 geldi
-
@ppp gygk aynı yapmışız hocam benim de 100 alan neti vardı 83 geldi. Demekki 90-100 net aralığında çok yığılma olmuş.
-
@ppp hocam bu sene netleriniz nasıl
-
@friedmanmilton 96 alan 67 gk gy 82.5 geldi hocam
-
Kpss sonuçlarını bu kadar ötelemenin mantığını nedir ya ! Bize körpe tezlerden kavram sorarken kendisi napiyor acep!. Bi yanda yapay zeka testleri beyin okuma deneyleri bi yanda 1 ay sonra sonuç açıklama ikisi aynı çağa hitap etmiyor.
Teknolojiyi kullan ÖSYM lütfen ... -
Herkese iyi günler. Ben 2019 sınavına girmedim, soruları görmek istiyorum. Nasıl görebilirim? Sorular yayımlandı fakat girmeyenler %10'unu görebildiler. Ben tamamını görmek istiyorum.
-
@friedmanmilton 110 -115 alan 65 gkgy bekliyorum
-
Arkadaşlar gy gk 70 75 puan aralığı alan 73 falan net sizce kaç puan getirir? Bu yılı çöp mü deriz
-
@kpssasgkdenet Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum hocam çünkü kendimde bu netler aralığındayım .
-
Puan hesaplama formülü görmüştüm geçen Bi yerde. Denediğim tüm yıllar tuttu. Sizde deneyin bu sene aşağı yukarı alacağınız puanı görün. Formül şu
Gk gk neti/4 = X
(Alan neti + X) /4 = Y
Y+55 = Kpss P48
Geçmiş yıl sonuçlarınızın tutup tutmadığını belirtirseniz doğruluğunu teyit ederiz. -
@friedmanmilton 1 puan fazla geldi geçen seneki sonucuma göre