KPSS A Oturumları
-
Herkese hayırlı geceler a grubundan 1.oturuma girmemize gerek var mı gerçekten 1.oturumdaki derslerin hiç birine aşina değilim
-
Örneğin sgk denetmenligi icin p42 ile p23 istiyordu sanırım p42 hesaplanması icin cekoya girmek gerekiyor boyle Az yerler var tabi diğer kurumlar içinde bakmak lazım hangileri istiyor diye
-
hocam değer mi sizce girmeye, siz girecek misiniz?
-
@osmanozcan evet gireceğim çünkü iibfli olarak çok bir kurum sınav açmıyor zaten en azından sgk icin de denemis olurum
-
2018 kpss 2 yıl geçerli degilmi herhangi bir değişiklik yok sanırım.
-
Her oturuma kıyısından köşesinden girmek gerekiyor. Sonuçta her branş dersinden en az 1 net yapılmadığında puan hesaplanmiyor. O puan türünde diğer dersleriniz mükemmel olsa dahi puanınız hesaplanmaz ve durduk yere katılamadığınız sınavlar olabilir.
-
Kpss Lisans ücretini ödemeden Alan bilgisine başvuru yapamıyor muyuz?
-
@barbaros bildiğim kadarıyla bir gün sonrada ödeme oluyordu en geç. Kabul etmedi mi, kredi kartıyla da ödeme oluyor.
-
@antimülakat kpss lisansa başvuru yaptım. Ama ücretini yatırmadım. Alana da başvuru yapayım dedim ve " kpss lisansa başvuru yapan adaylar alan bilgisine başvuru yapabilirler " şeklinde bir uyarı aldım. Muhtemelen ücretle alakalıdır.
-
@barbaros yapamazsınız önce ücreti yatırmanız gerekiyor gkgy icin sonra alana basvurabiliyorsunuz
-
@ryan cevaplar için teşekkürler.