GUY İSTANBUL (ASİL)
-
Arkadaşlar merhaba, guy İstanbul'u kazananlar olarak bu başlık altında toplanıp tanışalım ilerleyen dönemlerde whatsapp vb. gibi iletişim mecralarından da haberleşerek süreç ile alakalı birbirimizi bilgilendirelim. Tekrardan kazanan herkese hayırlı olsun.
-
Arkadaşlar istanbul guy da feraget edecek arkadaş var mı
-
Hayırlı olsun arkadaşlar.
-
İyi geceler arkadaşlar İstanbul için whatsapp grubu var mı acaba ? Yada yoksa kazananlar için kursak mı ?
-
@ekmcg henüz kurmadık ama mutlaka kuralım özelden iletişime geçmemiz mümkün müdür?
-
Merhaba arkadaşlar. Bundan sonraki süreci buradan takip ederek değerlendirelim herkese kolaylıklar.
-
İstanbul whatsap grubu arkadaslar asiller
-
Dostlar bildiğiniz üzere wp gruplarına müsaade etmiyoruz. Anlayışla karşılamanızı temenni ediyoruz.
-
@antimülakat kusura bakmayın benim bu kuraldan haberim yoktu.
-
@enesry sorun değil hocam. Sadece uyarı gereği yazılmıştır.
-
Asil olarak kazananları tebrik ederim öncelikle... Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Yedekler olarak ufak da olsa sürecinizi takip etmek için umutluyuz. Bu süreçte feragat edecek kesin iki kişi dahil başka kurumu kazanması ileriki aylarda olsa dahi söz konusu olan kişilerin ataması gerçekleştiği zaman ne zamansa hemen feragat işlemlerine başlaması gerekiyor, lütfen duyarlı olun. Şu an bile feragat edilecek bir durum veya işiniz olduysa, hemen feragatinizi verebilirsiniz. Atamada yaşadığınız sevinci geç de olsa bizimde yaşamamızı sağlayın. Şimdiden teşekkür ederiz.
-
@antimülakat kusura bakmayin paylaşmis bulundum bende bilmiyordum