Kaynak kitap tavsiyesi
-
arkadaşlar kaynak kitap konusunda yardımcı olabilir misiniz? Hatta spesifik olarak pdr mezunu biri için kaynak kitap tavsiyesi de varsa tadından yenmez
-
@harmenihas gk gy mi alan mı ?
-
@aliveli hepsi için hocam
-
@harmenihas hocam kaynak tavsiyesi olarak forum içerisinde çok kapsamlı yazılar var, onlardan yararlanabilirsiniz. Hem test sınavları için hem de klasik sınavlar için oldukça güncel kaynak tavsiyeleri mevcut. Bunun yanı sıra kurum sınavları içinde spesifik olarak bulabileceğiniz güzel kaynak önerileri var. Kaymakamlık, sayıştay ve hakimlik başlıklarından bakabilirsiniz.
-
@Antimülakat nerede var hocam forum içerisinde kapsamlı yazılar?
-
@Antimülakat hocam öabt için yazdım ben. pdr mezunu bir arkadaşıma yardımcı olmaya çalışıyorum kpss ye girecek. ama gk gy kısmı ve işte başka hangi derslerden sınava giriyorlarsa onlarla ilgili kaynak kitap tavsiyesi istemiştim.
-
@harmenihas gk gy için evveliyat , eğitim bilimleri için yedi iklim bence 2017'nin en iyileri yine eğitim bilimlerinde pegem de iyi
-
@harmenihas eğitim bilimleri konu anlatım pegem deneme ve sorular yediiklim. Tarih için evveliyat ve data coğrafya icin data ve her gün hic sasmadan turkce 10 paragraf ve turkce icin nobel yayinlari ales kitabi var o yeni nesil kpss için güzel bir kaynak