THY TAKE-OFF 2019
-
Thy take off grup mülakatına çağrılan arkadaşlar yanımızda hangi belgeleri götürmemiz gerekiyor
-
kaç kişilik bir alım? hiç duymadım, kariyer net üzerinden mi ilan verildi?
-
@kartel06 thy personel alımı duyurusu 2019 şubat gibi yayınlandı, yazılı sınav sonuçları da sanırım mayıs başında açıklandı. Mülakatı çok zorlu geçmiyor, yani girenlerin dediği o yönde. Bir de referanssız girenler var. Yani mülakattan çok da ümitsiz olmayın.
-
Grup mülakatına kimler giriyor
-
Benim 13ünde grup mülakatım var.
-
Kasımda askerim mülakatta sorun olur mu
-
@korku25 erteleme talep edebilirsiniz askerlik için ama sınav vs için izin veriyorlar tabi izin kadar geç terhis oluyorsunuz.
-
Hangi bölümden başvurduğumu hatırlamıyorum öğrenebileceğimiz bir yer var mı
-
Mülakata giren arkadaşlar içerik hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Bir de takim elbise giymeye gerek var mı?
-
Mülakata giderken ne giymeli, kadınlarda cekete gerek var mı
-
Arkadaşlar bugün mülakata katıldım. Öncelikle ulaşımdan bahsetmek istiyorum. Mülakat yeri Aydın Üniversitesi tarafında, polis meslek yüksek okulunun arkasında kalıyor. Ben Istanbula tren ile gittiğim için Bakırköyde inip marmaray ile florya istasyonuna geçtim. Oradan da taksiyle 15 liraya binanın önüne kadar geldim.
Binaya girdikten sonra ikinci katta mülakat odaları. Bizde bekleme odasında sıcak bir ortam vardı. Erkeklerin büyük çoğunluğu takım elbiseliydi arada sadece 3-4 tane gömlek-pantolon gelen vardı. İçeri girdiğimizde önce kısa bir kendimizi tanıtma ardından case çözümü yaptık.
Başvurduğunuz alanları eğer sorarsanız söylüyorlar içeride. -
Yakınlarımızla gelirsek yakınlarımızın bekleyebileceği bir yer var mı
-
@whitewalker ben tek gittim hocam diger bircok adayla gibi. Adaylar disindaki kisilerin orada bekleyebilecekleri bir yer görmedim. Bizi bir bekleme salonuna aldilar. Giriste arama fln oldu giris karti aldik. Bekleme salonu disinda oturulacak bir yer yoktu. Bir de mülakata girilen binanin bulunduğu yer geniş bir alan ve THY ile işi olmayanlar alınır mı yani yakınınizi içeri alirlar mi emin degilim.
-
@ysgnd5 anladım çok teşekkürler
-
@whitewalker rica ederim. Mülakatta başarılar
-
@ysgnd5 teşekkür ederim, mülakat yerine metrobüsle ulaşım mümkün mü acaba biliyor musunuz
-
@whitewalker metrobüste beşyol durağında inip taksiye binebilirsiniz. Yaklaşık 5 dk fln sürüyor taksiyle. Dönüşte metrobüsü kullandım. 11 lira vermiştim taksiye de. Gidişte marmaray kullanmıştım. Onda da yeşilköy durağında inip, taksiye binmiştim. Oradan taksi ile 12 lira tutmuştu. Yine 5 dkya yakın sürmüştü.
-
@ysgnd5 tamamdır çok teşekkürler
-
@whitewalker rica ederim
-
Arkadaşlar ne zaman aciklanacagina dair bilgisi olan var mı?