TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı

KPSS A
    2019 sayıştay denetçi yardımcılığı klasi̇k
    62
    285
    44866
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • sneijder5
      sneijder5 @herkesesu Son düzenleyen:

@herkesesu benim demek istediğim yakın zamanda yapılan sınavların çoğu açıklanmış yeni açılan linklerin sayıstay sonucu olabileceği düşüncesiydi.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • H
        herkesesu @sneijder5 Son düzenleyen:

@sneijder5 doğrudur gardaşım. Ben sadece bilgi vermek amaçlı söyledim . İnşallah hayırlısı ile senin dediğin gibi olur da hepimiz önümüzu görürüz

sneijder5 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • 7
          70mb Yasaklı Son düzenleyen:

Ben bu cuma veya pazartesi diye bekliyorum ama açıklandı mı acaba diye de sürekli bir bekleyiş içindeyim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • sneijder5
            sneijder5 @herkesesu Son düzenleyen:

@herkesesu inşallah kardeşim bir an önce açıklansa hepimiz için iyi olur:)

• G
              g.uzmanı Son düzenleyen:

Dünden bu yana açılan tüm linkler doldu sadece 15782 nolu link açık bence bu link üzerinden açıklanacak ama açıklanacağı tarih ne olur onu tahmin edemiyorum.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • H
                hakimadayı06 @g.uzmanı Son düzenleyen:

@g-uzmanı arada iptal olmuş olabilir mi o link çünkü genelde ertesi gün açıklanıyor link açıldıktan sonra ayrıca sayısal veriler için ayrı link gerekir mi tek link yeter mi

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • G
                  g.uzmanı @hakimadayı06 Son düzenleyen:

@hakimadayı06 15781 nolu link YKS sınavı sonrası kamuoyuna paylaşılacak sorular için açık şuan ve bu link te yaklaşık 3 gün önce aktif hale geldi sınav sonrası dolacak 15782 ise şahsi tahminim Sayıştay sonucu olarak görüyorum sayısal veri için link açılmasına gerek yok çünkü sayısal veri yok bu sınav için.

• A
                    alexistocquevill Son düzenleyen:

Heyecan dolu günler başladı. Allah'tan hayırlısını diliyorum

• S
                      senior Son düzenleyen: senior

Arkadaşlar bekleme heyecanı sürerken konuyu başka bir yere getireyim ben 🙂 Değerlendirmeyi nasıl yaparlar sizce ve ortalama ders bazında ne kadar yapanlar sıralamaya girer tahminleriniz nedir

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • O
                        oa80 @senior Son düzenleyen:

@senior bende bunu merak ediyorum neye göre puanlıyorlar. Anahtar kelimeler falan mı var acaba

• H
                          hakimadayı06 Son düzenleyen:

İktisat ve kompozisyonu merak ediyorum bende

• S
                            senior Son düzenleyen:

Kompozisyon tamamen piyango vallahi 🙂 İktisatta da basit keynesyen hesaplama sorusunda işlem hatası yapan çoktu bakalım puanlamada gidişata verecekler mi

7 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • 7
                              70mb Yasaklı @senior Son düzenleyen:

@senior ayrı ayrı alan puanlarını görebiliyor muyuz acaba

• H
                                herkesesu @70mb Son düzenleyen:

@70mb cimere yazman lazım

7 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • 7
                                  70mb Yasaklı @herkesesu Son düzenleyen:

@herkesesu hocam cimere 29 mayısta şansımı denemek amacıyla sınavın açıklanması ile ilgili bilgi talebinde bulundum, kaydedilen tek ilerleme ösym ye iletildiği:)

• H
                                    herkesesu @70mb Son düzenleyen:

@70mb geçen yazilida öğrenen öyle öğrenmişti hocam. Ben denemedim ama

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • S
                                      senior Son düzenleyen:

Hocam siz önceki yazılıya girdiyseniz yaptıklarınıza göre puanlamayı nasıl yapmışlar bir kanaat sahibi olmuşsunuzdur bizimle paylaşabilir misiniz

• S
                                        senior @herkesesu Son düzenleyen:

@herkesesu Hocam siz önceki yazılıya girdiyseniz yaptıklarınıza göre puanlamayı nasıl yapmışlar bir kanaat sahibi olmuşsunuzdur bizimle paylaşabilir misiniz

• H
                                          herkesesu @senior Son düzenleyen:

@senior hukuk çok kötüydü benim geçen sınav 30 falan almisimdir. Diğerleri iyiydi zaten sınavı 1 puanla kaçırdım . Bir de tahminim benim hatam gereksiz ayrıntıya girdim cevaplarda . O sebeple bocalamış olabilirim. Ki zaten tecrubesizdim ve doğru düzgün çalışma fırsatım da olmamıştı. Etrafımda önceki yaziliyi geçen de kalan da çok arkadaşım var. Sınavın değerlendirilmesine dair ortak kanaatimiz ; uzun da yazsanız kısa da istenilenin dışına çıkmayacaksin ve olabildiğince kpss kitaplarındaki gibi basit bir dille yazacaksin. Amiyane tabirle ilkel cevaplayacaksin :)) atıyorum 4t iktisat konu anlatımında ne varsa aynı o şekilde sade,anlaşılır ve detaya inmeden yazacaksın . Çünkü hiçbirimiz akademisyen değiliz ve sınavda iyi yazayım diye ayrıntıya gire gire yanlış şeyler yazabiliyorum. Bazı arkadaşlar istisna tabi,onlar bu işin kurdu olmuş ; hem ayrıntı hem güzel yazıyorlar . Oyleyseniz söylediklerimin disindasiniz 🙂 benim çok yakın bir arkadaşım var mesela . Sınavdan çıktık, soruları konuşuyoruz morali baya bozuktu . İşte ne bileyim böyle az yazmış,bazı sorulara hiç cevap verememiş gibi gibi.. onun mesela hukuku çok iyiydi ordan kurtardı , kompozisyonda da tam istenileni Türkiye ekonomisyle harmanlayıp yazmış . İyi bir dereceyle mülakata kaldı . Bu gibi bir iki dersiniz cok çok iyi ,diğerleri de ortalama ve biraz altındaysa da geçersiniz diye düşünüyorum . Puan değerlendirmesine gelince ; ona puan verirler buna verirler diye fazladan puan eklemeyin. Adamın istediği doğru cevabı yazdiysan tam puanı alırsın bence direkt. Yok yarım yamalak yazdiysan açıkçası ben puan verdiklerini düşünmüyorum . Mesela ticaret hukukunda bu sene birinci soruda direkt kanunun 8 . Maddesini istedi . Gidip pejmürde bir şekilde cari hesap sözleşmesini yazarsan doğru düzgün puan vereceklerini sanmiyorum . Aynı şekilde geçen sınav ticarette madde3 e göre ticari işi sordu . Ben doğru yazdım zannediyordum ama madde3 ve madde 19 ikisini de yazmışım . Büyük ihtimal sıfır puan aldım sorudan. Bu iki soruyu örnek olsun diye anlattım . Demek istediğim alacağınız puanları hesaplarken en başta ÖSYM'nin sizden tam olarak ne istediğini ve sizin onu ne şekilde kağıda doktugunuzu göz önünde bulundurun; sonra benim gibi fazla fazla hesaplayıp ,sonradan uzulursunuz :)) son olarak bunlar benim ve arkadaşlarımın konuştuklarından sentezlediklerim. Hiç beklemediginiz yerlerden puan da alabilirsiniz; puanınız da kırılabilir . Allah hepimize hayırlısını versin . İyi geceler ..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
                                          • S
                                            senior Son düzenleyen:

Çok sağolun

• 1
                                            • 2
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12