TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •

DİĞER
    505
    4535
    939234
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      Kitap Kokusu @idarenin iradesi Son düzenleyen:

@idarenin-iradesi İdari hakimlik sınavına hazırlandığım dönemde bir arkadaşım bir iki kanunu bu şekilde düzenleyip göndermişti ben de çıktısını aldım ama hepsini düzenlemeye zamanı yoktu 🙂 gayet kullanışlı oluyor özellikle benim gibi gözleri çabuk yorulan kişiler için. İdari hakimlik mülakat sonucum Allah korusun olumsuz olursa kaymakamlık sınavına hemen başlarım. Maaşallah çok uğraşmışsınız.

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • D
        deniz kıyısı @idarenin iradesi Son düzenleyen:

@idarenin-iradesi Sarı fosforlu kalemimi çağıyor bu fotoğraflar 😁 Hocam mesajlarınıza bakabilir misiniz?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
        • I
          idarenin iradesi @Kitap Kokusu Son düzenleyen:

@kitap-kokusu Teşekkürler hocam inşallah hakimliği kazanırsınız 🙂

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • K
            Kitap Kokusu @idarenin iradesi Son düzenleyen:

@idarenin-iradesi inşallah🤲🏻

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • K
              kaymakam1842 Son düzenleyen:

statüs kitabının soruları nasıl tek kitap halinde yoksa konu ayrı soru ayrı mı bana sadece soru kısmı lazım kullnanan arkadaşlar acil yorum yaparlarsa sevinirim

ilaydailayda 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • ilaydailayda
                ilaydailayda @kaymakam1842 Son düzenleyen:

@kaymakam1842 sorular yanısıra altında ayrıntılı ve önemli hususlara değinilerek verilmiş cevapları mevcut

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • K
                  kaymakam1842 @ilaydailayda Son düzenleyen:

@ilaydailayda soruları kaliteli mi hocam yoksa gereksiz detaylara da yer veriyor mu?

ilaydailayda 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • ilaydailayda

@kaymakam1842
                    yerinde ve yeterli olduğu kanaatindeyim .

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • K
                      kaymakam1842 Son düzenleyen:

Teşekkür ederim hocam

ilaydailayda 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • ilaydailayda

@kaymakam1842 Est. Kolaylıklar dilerim 👍🏻

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • I
                          isko61 Son düzenleyen:

Arkadaşlar status PDF olan var mı ?

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • L
                            Legend is Back @isko61 Son düzenleyen:

@isko61 Bu kitapların konu anlatımları var mı yoksa sadece soru bankasi mi ?
                            Eger sadece soru bankasi cikaranlar piyasanın yamyamlarıdır paranızı kaptırmayın. Eğer birisi konu anlatım kitap çıkaracak yetiye sahip olmadan sadece soru bankası kitap çıkarıyorsa güvenilmez bu kitaplara ve hatalar söz konusudur çünkü konuya hakim değildir. Ben açıkçası böyle kitapları alıp rus ruleti misali tehlikeli oyun oynamak yerine daha sağlam kaynaklara yönelirim. İşte bu yüzden status almaktan vazgeçtim. Sadece soru bankasi kitap çıkarmışlar demekki yeterli insanlar değiller.

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • V
                              vuralkara @Legend is Back Son düzenleyen:

@legend-is-back, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •

@isko61 Bu kitapların konu anlatımları var mı yoksa sadece soru bankasi mi ?
                              Eger sadece soru bankasi cikaranlar piyasanın yamyamlarıdır paranızı kaptırmayın. Eğer birisi konu anlatım kitap çıkaracak yetiye sahip olmadan sadece soru bankası kitap çıkarıyorsa güvenilmez bu kitaplara ve hatalar söz konusudur çünkü konuya hakim değildir. Ben açıkçası böyle kitapları alıp rus ruleti misali tehlikeli oyun oynamak yerine daha sağlam kaynaklara yönelirim. İşte bu yüzden status almaktan vazgeçtim. Sadece soru bankasi kitap çıkarmışlar demekki yeterli insanlar değiller.

Bak arkadaşım,
                              Foruma daha 3 gün önce üye oluyorsun.

Önce Kaimmakamın yazarı Yiğit yılmaz hocamız hakkında "kitabından uzak durun, piyasanın tuzağına düşmeyin, ben soru hazırlasam ondan daha iyi hazırlarım" gibi ifadeler kullanıyorsun

Şimdi Statusun yazarı Fatih Avşar hoca hakkında "piyasanın yamyamı, güvenilmez kitap, yetkin insan değil" ifadeleri kullanıyorsun.

İşin ilginç yanı kitabı almamışsın ve kaymakamlık sınavına bir kez bile girmemişsin.
                              Buarada kaymakamlık sınavına yönelik de "absürt" ifadeleri kullanıyorsun.

Kitapları eleştirebilirsin her kitabın müspet ve menfi yanları olur. Ama insanlara hakaret edemezsin. "Yamyam, tuzak, yetkin olmayan, güvenilmez" gibi yorumlarda bulunman düpedüz ahlaksızlıktır.

İfadelerine dikkat edersen sağlıklı bir iletişim sağlanabilir.

L kenanyasa 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 14
                              • L
                                Legend is Back @vuralkara Son düzenleyen:

@vuralkara Haklısın afedersiniz hocam en iyisi hiçbir kitap konusunda yorum yapmayayım herkes kendisi bilir neticede herkesin kendine göre kriterleri var. Evet yeniyim ilk kez girecem biraz da heyecanlıyım mazur görün... Hocam sınavda en çok zorlayan ders veya konu ne oluyor genelde yoksa yıldan yıla değişiklik mi gösteriyor?

• polisiye roman
                                  polisiye roman Son düzenleyen:

sınav zorlaştı arkadaşlar, dereyi görmeden paçayı sıvayın. dereyi görünce sıvarsanız ıslanırsınız 😄

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                  • kenanyasa
                                    kenanyasa @vuralkara Son düzenleyen:

@vuralkara

👏🏼👏🏼👏🏼

• R
                                      ronin Yasaklı Son düzenleyen:

yiğit yılmaz hala kitabındaki yanlışlarla ilgili düzeltme yayınlamadı. herhalde yeni baskısı çıkacak onu alın diyecek. bir sürü arkadaşımız rica etti. adam hiç sallamıyor

kenanyasa A Y 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • kenanyasa
                                        kenanyasa @ronin Son düzenleyen:

@ronin yanlışlıklardan kastınız nedir? basım hataları mı yoksa bilgi yanlışlıkları mı ?

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • R
                                          ronin Yasaklı @kenanyasa Son düzenleyen:

@kenanyasa, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •

@ronin yanlışlıklardan kastınız nedir? basım hataları mı yoksa bilgi yanlışlıkları mı ?

bilgi yanlışlığı değil basım hataları yazarı kotulemek ıcın demedım ayrıca kıtapları guzel sadece cevap anahtarında uyumsuzluk var

kenanyasa M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • kenanyasa
                                            kenanyasa @ronin Son düzenleyen:

@ronin

ben de yazarı kötülemeyi amaçladığınızı düşünmedim. Sadece meraktan sordum 🙂

• 1
                                            • 2
                                            • 91
                                            • 92
                                            • 93
                                            • 94
                                            • 95
                                            • 226
                                            • 227
                                            • 93 / 227
                                            • İlk ileti