TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •

DİĞER
    505
    4535
    1082501
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      merasim34 Son düzenleyen:

İlan gelmeden çalışamıyorum

Kürşad’ın Gür Sesiyle
      İndik Tanrı Dağından

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
      • T
        turgut_2018 Son düzenleyen:

Satın yönetici siteyi REKLAM panayirina dönüşürdünüz resmen:(

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
        • T
          turgut_2018 Son düzenleyen:

Hiçbir sitede bu kadar REKLAM olmaz...

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
          • F
            FreeBoY @turgut_2018 Son düzenleyen:

evet sayın yöneticiler biraz abartmadınız mı bu reklam işini her geçen gün biraz daha siteye girmek bayıyor buna bir çözüm bulun.Zaten her sayfada garip tartışmalar bilgi alışverişinin önüne geçmiş durumda.Gerçekten tamamen forumu takibi bırakmayı düşünmeye başladım kurulduğundan beri..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
            • D
              Dilara94 Son düzenleyen:

Reklam konusunda katılıyorum, yoruyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • K
                karhan Son düzenleyen:

Sayfalardır şu başlıkta kaymakamlık sınavından başka herşey konuşuluyor, en son iş reklam konusuna gelmiş. Şu başlıklarda konu harici şeyler konuşmasak, ferdi konulardaki tartışmaları uzatmayıp özelden sürdürsek hepimiz için daha verimli olacaktır. Başlıktaki kaymakamlık sınavı haricinde yapılan konuşmalara bu entryle bir ekleme daha yaptığım için özür dilerim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
                • A
                  atacan Son düzenleyen:

MERHABA SINAV TARİHİ KASIMDA MI?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • 3
                    30lukaday Son düzenleyen:

Selamünaleyküm arkadaşlar öncelikle herkesin hakkında hayırlısı olsun Rabbım hakedene hakkını versin 23 yaşlarinda kpss a grubundan 1 sene ciddi şekilde hazırlandım ama olmadi bir daha da denemedim şimdilerde aradan 7 sene geçti geçenlerde bir kaymakam bey denk geldi biraz muhabbet ettik beni yeniden isindirdi sınavın ilanı çıkmadı değil mi? Birde önceden kalan bilgileri tazeleyip sıkı bir çalışma ile sınava gireceğim savaş kaymakamlık seti nasıl acaba komplike bir set benim aradığım gibi önerisi olan var mı

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • M
                      mk-ank Son düzenleyen:

Reklam konusunda açıklama yapmıştık arkadaşlar,

https://forum.tercihiniyap.net/topic/4477/forum-kullanma-kılavuzu-forumu-nasıl-daha-verimli-ve-düzenli-kullanabiliriz-sorularınıza-yanıtlar/105

Mevcut sürekli çıkan reklamın ayarını halletmeye çalışıyoruz. Bizim programladığımız şekli bu değildi yani sürekli çıkması kısmını kontrol edemediğimizden sürekli karşılaşıyorsunuz. En kısa sürede ya daha normal çıkmasını sağlamaya çalışacağız ya da kaldıracağız.

Bu tip şikayetlerinizi ilgili başlıklarda belirtirseniz geri dönüşler daha kolay olur. ilgisiz başlıklarda anlık olarak bunları gözlemleme şansımız yok arkadaşlar takdir edersiniz ki. O nedenle ilgili başlıklarda şikayetlerinizi gıyaben değil bize iletin lütfen.

Forumda bir anlamda ortaya çıkmış bir başıboşluk var. Buna dair yeni tedbirler ve yaptırımlar üzerinde konuşuyoruz. @paretowilfredo üstat yakında bu konuda açıklama yapacak ve düzenlemeleri hayata geçirecek.

Herkese iyi forumlar.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • A
                        Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@30lukaday set yayınlardan uzak durmanızı tavsiye ederim özellikle savaş yayınlarından.Her dersi ayrı ayrı özen göstererek farklı ve piyasanın iyi kaynaklarından çalışmanız faydanıza olacaktır.Geçmiş sayfalarda bu konuda forum üyelerinin tavsiyeleri düşünceleri mevcut inceleyebilirsiniz.

• V
                          vuralkara @30lukaday Son düzenleyen:

@30lukaday, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •

Selamünaleyküm arkadaşlar öncelikle herkesin hakkında hayırlısı olsun Rabbım hakedene hakkını versin 23 yaşlarinda kpss a grubundan 1 sene ciddi şekilde hazırlandım ama olmadi bir daha da denemedim şimdilerde aradan 7 sene geçti geçenlerde bir kaymakam bey denk geldi biraz muhabbet ettik beni yeniden isindirdi sınavın ilanı çıkmadı değil mi? Birde önceden kalan bilgileri tazeleyip sıkı bir çalışma ile sınava gireceğim savaş kaymakamlık seti nasıl acaba komplike bir set benim aradığım gibi önerisi olan var mı

Her dersin uzmanı farklıdır. Bir kitap/set bütün derslerde iyi olamaz.

3 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • 3
                            30lukaday @vuralkara Son düzenleyen:

@vuralkara kesinlikle öyle ama az çok konulara hakimim yani tabiki konular calisilmadan detaylı çalışmadan kazanılmaz ama konularda boğulmak da istemiyorum bakalım bu plan hazirliyacaz

• K
                              kykm Son düzenleyen:

Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Çanakkale savaşları Gelibolu tarihi alan başkanlığı kuruluşu Ahmet nohutçunun kitabında bağlı kuruluş Themiste ilgili kuruluş olarak geçiyor bunlardan hangisi doğrudur acaba.

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • 3
                                30lukaday Son düzenleyen:

Bu arada yazılan entrylerden anlaşılan bu sınav tarihi ile ilgili kulaktan dolma duyumlar haricinde birsey yok değil mi açıklanmış herhangi bir sınav tarihi?

• A

Kaim Makam Kaymakamlik Mevzuatı Konu Anlatım kitabimi alan arkadaslar; Kitap basima girdikten sonraki (1 Nisan 2019) mevzuat degisiklikleri-yeniliklerini derledim. Ilgili yerlere eklersiniz. @yiğityılmaz

alt metni

• A

Kaim Makam Kaymakamlik Mevzuatı Konu Anlatım kitabimi alan arkadaslar; Kitap basima girdikten sonraki (1 Nisan 2019) mevzuat degisiklikleri-yeniliklerini derledim. Ilgili yerlere eklersiniz. @yiğityılmaz

alt metni

• R
                                      ronin Yasaklı Son düzenleyen:

kaim makam yazarı enden mahlas kullanıyor takma ad kullanıyor

• L
                                        Larendeli Son düzenleyen:

@ASIMIN NESLi hocam bir el at. Duyum yok mu?

Her şey hayalle başlar ve bunun temelinde inanç yatar, inanırsanız başarırsınız!

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • L
                                          Larendeli @Larendeli Son düzenleyen:

@larendeli @Asımın-nesli

Her şey hayalle başlar ve bunun temelinde inanç yatar, inanırsanız başarırsınız!

• Y
                                            yiğityılmaz @kykm Son düzenleyen:

@kykm Kardeş Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ilgilidir.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 96
                                            • 97
                                            • 98
                                            • 99
                                            • 100
                                            • 226
                                            • 227
                                            • 98 / 227
                                            • İlk ileti