TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

KTÜ Kamu Yönetimi YL Yazılı Sınavı

YÜKSEK LİSANS
    ktü kamu yönetimi yazılı sınavı
    3
    5
    485
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      andrewryan Son düzenleyen:

Arkadaşlar daha önce giren oldu mu KTÜ kamu yönetimi yl yazılı sınavına? Nasıl hazırlanmalı? Neler soruluyor?

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • T
        tyr61 Yasaklı @andrewryan Son düzenleyen:

@andrewryan bende başvurmayı düşünüyorum KTÜ kamu mezunuyum da sanırım geçen sene var miydi hatırlamıyorum ama yeni bu sınav olayı yüksek lisansta galiba.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • A
          andrewryan Son düzenleyen:

Yl programında yönetim bilimleri hukuk bilimleri siyaset ve sosyal bilimler ile kentleşme ve çevre sorunlarından dersler olduğuna göre herhalde hepsinden birkaç tane sorulur. Başvuranın ilgi alanına göre sorular seçmeli olabilir. Çünkü aday ders aşamasında ilgi alanına göre ders alacak tez çalışmasını da belli bir alanda örneğin siyaset biliminde yapacak. Çünkü KTÜ sbe bünyesinde ayrı bir yönetim bilimi veya siyaset bilimi programı yok. Tahminim böyle.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • A
            andrewryan @tyr61 Son düzenleyen:

@tyr61 yok mu KTÜ’de kamu yönetimi yl öğrencisi bir tanıdığınız acaba.

• Antimülakat
              Antimülakat Son düzenleyen:

KTÜ öğrencisi olan kişiler her üniversite olduğu gibi avantajlı olacaktır. Genelde okutulan derslerin hocası lisansta işlemiş olduğu konulardan bir şeyler soruyor. Bu da okul öğrencileri için her şeyin kolay olması anlamına geliyor.

• 1 / 1
              • İlk ileti
                Son ileti