İstanbul Üniversitesi Si̇yaset Bi̇li̇mi̇ Ve Uluslararasi İli̇şki̇ler
-
@leyla92 transcript ve vesikalik yanımuzda olucakmis
-
birde arkadaslar mar.unive basvurdum. Y.l. basvurunuz onaylanmistir. mulajat tarihini og... fln filan diye mail geldi.
Size iu den hiç basvurunuz alınmıştır gibi bi mail geldi mi?
-
@yorgun-kamucu nerede geçiyor hocam ben göremedim hiçbir yerde. çanta - kalem, diğer belgeler vs. - falan getirmek gerekir mi acaba ya da saçma durur mu dersiniz?
-
@yorgun-kamucu bana tezsizler için geldi de tezli için gelmedi daha onay maili.
-
basvuru klavuzunda yazıyor. sadece onayli imzali transcript istiyorlar. vesikalıgi 2. okuyusumda görmedim
-
Merhaba arkadaşlar, ben de mülakata gireceğim. Merak ettiğim, hocaların çalışanlara karşı önyargısının olup olmaması. Bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim.
-
Geçtiğimiz yılların birinde Marmara Üniversitesinde inanılmaz bir YL süreci yaşanmıştı. Koskoca Üniversite yazılı kağıtları okurken sınava giren bir grup adaya 70 ile 100 puan arasında puan verirken, diğer bir grubu da 0 ile 20 puan vermişti. Çoğu arkadaşımız nasıl 0 aldım diye isyan etmişti. Demem o ki inşallah İstanbul Üniversitesi bu konularda daha adil davranmayı biliyordur.
-
Yazılı bir sınav olmamasını bekliyorum buradan öğrendiğim ve programda gördüğüm kadarıyla ama iki güne yayılmış olması da kafamı karıştırıyor.
-
Bu gun girenler oldu mu bizimle paylasabilir mi ne sordular? (diger bolumlere girenler)
-
Merhaba Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünün mülakatı 2 gün. 2 günden birini seçmek öğrenci tercihine mi bağlı? Çünkü 2 temmuzda başka bir üniversitenin sınavına girmem gerekiyor da.
-
Seçimlik bir durum olduğunu sanmıyorum
-
Yanlış görmediysem 201 kişi var listede. Ancak gelmeyen de çok. Alfabetik sıra. Doktora sırası ise başvuru sırasına göreymiş.
-
@leyla92 listedeki siraya gore aliniyor ama 201 kisi cok fazla degil mi. Sadece 1 bilim dali icin degildir herhalde. Hatta listedeki sira bazen erken bile gelebilir. Cunku mulakata gelmeyen kisiler oluyor. Benim girdigim sene bizim universite gec basvuru aldigi icin baska yerlere basvuranlarin sonuclari aciklanip oralar olduysa gelmemisti.
-
@huzuri tezli yl de devam zorunluluğu olan zorunlu dersler var. Sıkıntı yaşarsınız.
-
@economist34 201 kişi tek program içindir. Ben girdiğim yıl sabah 10 dan akşam dörde kadar sıra beklemiştim
-
6.30 du çıktım 10 kişi daha vardı bekleyen. Tek program için bu arada sayı 203 yanlış görmüşüm.
-
@leyla92 aaa pek bi saskinlik icindeyim. Toplamda kac kisi alacak ki yuksek lisansa?
Biz az kisiydik zorunlu derslerde herkes oldugu zaman kalabalik diyorduk;)) -
@economist34 25. Doktora ya da diğer programlar da farklı değil oldukça kalabalıktı.
-
Gerçi yine en kalabalık bölüm burasıydı. Bakalım.
-
hüsran..........