• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
tartışmasını bile bilmiyorsunuz. lise kantini sanki. foruma girende kabahat. elalemin sözlü dalaşmasını okumak zorunda değiliz.
-
Bakanlıkla görüşecek bir arkadaş vardı. Görüştü mü
-
Selamünaleyküm. Arkadaşlar idari hakimlik sınavına çeko mezunları girebiliyo mu? 2018 son değişikliğinde çeko sayilmamis
-
Yalnız kaymakamlık için kolları sivamis bekliyor görünen bazı arkadaşlar da bir hayli kompleks tepeden bakma gibi halk ile hiç de uyuşmayan bazı özellikler gördüm meslektaş adayı arkadaşların bu durumundan da üzüntü duydum kaymakam olunca bir makam odası mı bir makam aracı mi bir mülki idare amirliği mi bekliyorsunuz sadece çok merak ediyorum vatandaş kaymakamlığı arayıp yollar ne zaman açılacak okullar tatil mi vs vs. gibi soruları sordugu zaman da aynı ciddiyetle ve tepeden meşgul etmeyiniz mi dedirteceksiniz yok yok olmadı vatandaş arayacak eğer aramıyorsa sen gideceksin dinleyeceksin neden aramadığın i kimden çekindiğini öğreneceksin vatandaşa Türkiye cumhuriyetinin bir ferdi olduğunu ne kadar değerli olduğunu hatirlatacaksin devlet eli olup şefkat elini ciddiyet içerisinde uzatacaksin vatandaş yine düşünür zaten devletimi meşgul etmiyim birde benimle uğraşmasın der bizim milletimiz de bu hatirsinaslik bu efendilik var Anadolu böyle geldi böyle gidecek velhasıli kelam rahmetli Recep yazicioglu adam gibi adamdı
-
Bugün itibariyle planlanmış bir kaymakamlık sınavı yokmuş arkadaşlar. Az da olsa sınavın bu yıl yapılma ihtimali var. Şahsi yorumum sınav en erken olursa aralık sonu gibi olur olmazsa ki bu ihtimal daha yüksek 2020 ye kalmıştır.
-
@Tardukağan, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Bugün itibariyle planlanmış bir kaymakamlık sınavı yokmuş arkadaşlar. Az da olsa sınavın bu yıl yapılma ihtimali var. Şahsi yorumum sınav en erken olursa aralık sonu gibi olur olmazsa ki bu ihtimal daha yüksek 2020 ye kalmıştır.
kaynak?
-
@Tardukağan Hayırlısı diyelim.. Yine de çalışmaya devam.. Sağolun bilgi için
-
@Tardukağan hayırlısı olsun teşekkürler verdiğin bilgi için
-
@Tardukağan hocam öncelikle teşekkür ederiz bilgi alıp bizimle paylaştığınız için. Şunu merak ediyorum, bazı arkadaşlarımız da bakanlıktan bilgi alıp ekim kasım aylarını işaret ediyor. Sizin bugün aldığınız duyum da ise sınavın yüksek ihtimalle 2020 ye kaldığı. Yani buradaki görüş ayrılığı nereden kaynaklanıyor acaba ?
-
Ekim ayı çok dillendirilmişti burada. Umarım fazla uzamaz süreç.
-
Takip eden yılın başına kalıp kadro artırılması olacaksa ne ala. Yine 100 gelirse nasip.
-
@Tardukağan hocam emeğinize sağlık size itibarımız tamdır
-
Süreç uzadıkça uzuyor herşeyde bir hayır vardır bakalım ne olur sınav olmazsa ara vermek gerekecek bilgiler için daha büyük sıkıntı Aralık olsa beş ay daha var toplamda o zaman 7 aylık çalışma olur.geç olsun temiz olsun temennisiyle.
-
@esnaf61 hocam sınav olsun da aralık ocak olsun
-
@cansarı bende o şekilde düşünüyorum hayırlısı olsun bakalım bekleyelim görelim
-
@esnaf61 heryerde yok yalandır rakip eleme taktiği yazmışlar arkadaşlar gerçekten çok komikler hala eylülde olacak diyenler var şaşkınım çalışmaya devam hocam
-
@cansarı aynen devam ara falan vermeyeceğim sınav gününe kadar çalışmaya devam edeceğim başka çare yok
-
Aralık başı olsun bizim olsun.
-
@KaimakamAday bizzat sordum sürecin sarkmasının tek olumlu yanı sayının artma ihtimalinin fazla olması. 100 den fazla alım çok yüksek ihtimal.
-
@cansarı İlan ve sınav tarihi arasında adaylara verilmesi gereken süreden haberleri yok sanırım bu insanların.