Hukuk kitapları paylaşım başlığı😊
-
Arkadaşlar hayırlı günler...
Bir arkadaşımız şu notlarını ihtiyacı olan kardeşlerimiz için göndereceğini söyledi. Bizde birden çok kişi yararlansın diye parçaya ayırdık. İhtiyacı olan 4 kardeşimiz kargo da bize ait olmak üzere istediği parçayı söylerse ona göre yollarız. Özelden mesaj atabilirsiniz;
Parça 1
+Ticari işletme hukuku ders kitabı+ test
+Şirketler (ortaklıklar) hukuku ders kitabı+ test
+Kıymetli evrak ders kitabı+ pratik sorularParça 2
+Ticari işletme ders notu+ test+ pratik
+Kıymetli evrak hukuku özet ders notu+ test
+İdare hukuku bazı konu testleriParça 3
+Vergi hukuku konu anlatımı (birkaç yıl önce basım) yanında güncel vergi notu yollayacaz İnşAllah onunla beraber rahatlıkla çalışılabilir.Parça 4
+Ceza muhakemesi hukuku güncel konu anlatımı kitabı
+Eşya hukuku mülkiyet konu anlatımı
+Borçlar hukuku madde 74 vd. konu anlatımı ile bazı konu testleriAyrıca değerli kardeşlerim inanın bir çoğumuz iş sahibi olmadığı için kitap not vb. hususlar için parasal olarak sıkıntı çekiyor. Aileden de her zaman para istemek belli bir yaştan sonra zor oluyor. O YÜZDEN ÖZELLİKLE RİCAM ŞUDUR Kİ: Hepimizin elinde fazla bir sürü kitap var. Ne olur gelin bunları paylaşın. Evinizde bir köşede süs gibi boş şekilde durması değil de inanın ihtiyacı olan bir kardeşinize faydası olduğu her saniye sevap kazanırsınız. Gelin bir olalım bu konuda...
Selametle değerli kardeşlerim....
-
@mehmetemir parça 4 alan olmadıysa alabilirim çünkü kitaplarım eksik ve dediğiniz gibi aileden para istemek zor oluyor.
-
@dunya-ese tamamdır hocam parça 4 sizin olsun. Özelden ad soyad telefon ve adres yazarsanız İnşAllah en kısa zamanda yollarım
-
@mehmetemir, içinde söyledi: Hukuk kitapları paylaşım başlığı
Arkadaşlar hayırlı günler...
Bir arkadaşımız şu notlarını ihtiyacı olan kardeşlerimiz için göndereceğini söyledi. Bizde birden çok kişi yararlansın diye parçaya ayırdık. İhtiyacı olan 4 kardeşimiz kargo da bize ait olmak üzere istediği parçayı söylerse ona göre yollarız. Özelden mesaj atabilirsiniz;
Parça 1
+Ticari işletme hukuku ders kitabı+ test
+Şirketler (ortaklıklar) hukuku ders kitabı+ test
+Kıymetli evrak ders kitabı+ pratik sorularParça 2
+Ticari işletme ders notu+ test+ pratik
+Kıymetli evrak hukuku özet ders notu+ test
+İdare hukuku bazı konu testleriParça 3
+Vergi hukuku konu anlatımı (birkaç yıl önce basım) yanında güncel vergi notu yollayacaz İnşAllah onunla beraber rahatlıkla çalışılabilir.Parça 4
+Ceza muhakemesi hukuku güncel konu anlatımı kitabı
+Eşya hukuku mülkiyet konu anlatımı
+Borçlar hukuku madde 74 vd. konu anlatımı ile bazı konu testleriAyrıca değerli kardeşlerim inanın bir çoğumuz iş sahibi olmadığı için kitap not vb. hususlar için parasal olarak sıkıntı çekiyor. Aileden de her zaman para istemek belli bir yaştan sonra zor oluyor. O YÜZDEN ÖZELLİKLE RİCAM ŞUDUR Kİ: Hepimizin elinde fazla bir sürü kitap var. Ne olur gelin bunları paylaşın. Evinizde bir köşede süs gibi boş şekilde durması değil de inanın ihtiyacı olan bir kardeşinize faydası olduğu her saniye sevap kazanırsınız. Gelin bir olalım bu konuda...
Selametle değerli kardeşlerim....
Arkadaşlar parça 4 hariç diğer 3 parçayı almak isteyen çıkmadı. Normalde hemen bir saat içinde tamamen biterdi ama bu sefer talipli bir kişi çıktı sadece. Eğer parça 1-2-3'ü isteyen varsa yazsın nasip olursa yarın yollayacaz İnşAllah...
Selametle..
-
@mehmetemir, içinde söyledi: Hukuk kitapları paylaşım başlığı
@gülesen yazdığım kitapları verdik hocam ama takipte kalın, ben elime kitap geçtikçe yazacam buraya inşAllah, yine elinde kitap olan arkadaşlar da yazacak ki kitap çağrımızı daha dün yaptık, arkadaşlarımız foruma yeni yeni giriyor.
Ben eminimki birkaç gün içinde bir çok kişi kitap yollamak için yazacaktır.Selametle kalın...
Hocam bir şey rica edecegim.
Tüm kitapları bir kişi yollamak yerine bölerek yollamak ve çok daha fazla kişinin işini görmek daha faydalı olur diye düşünüyorum. Yakında ben de insallah katılacağım kitaplarımı topluyorum. Herkese kolay gelsin -
@davetsiz güzel düşünceniz için teşekkür ederim hocam. Dünkü ve halen devam eden paylaşım 4 parça hâlinde ve 4 ayrı kişiye olacak şekilde ayırmıştım.
İlk 3 parça için bekliyorum ihtiyacı olan 3 kardeşimin mesaj atmasını -
@mehmetemir görmemişim şimdi gördüm
Teşekkürler kolay gelsin. -
Hayırlı günler arkadaşlar diğer 3 parça da isteyen kişiye yollandı. Şuan elimde kitap kalmadı. Yollayan olursa hemen paylaşırım.
Sizde ne olur arkadaşlar elinizdeki fazla olan kitapları paylaşın burada. İnanın çok zor durumda olan kardeşlerimiz var. Onların yüzünü güldürecek ve İnşAllah sizin de iki dünyanızı mamur edecek bu iyiliği ne olur yapmaya çalışın.
Zira siz daha iyi bilirsiniz ki hukuk kitapları matematik kitapları gibi değil gün geçtikte yeni mevzuat değişikliklerinden dolayı eskimeye başlıyor. O yüzden en güzel şey ekmeği tek başına yemek yerine başkası ile paylaşarak yemektir.
Mesajlarınızı 7/24 beklerim değerli kardeşlerim...
Selametle...
-
Arkadaşlar hayırlı geceler olsun..
Elime üç tane hukuk konu anlatımı kitabı geçti. Çok da güzel bir şekilde hazırlanmış.
İhtiyacı olan 3 kardeşimiz hangisini istiyor ise kargoda benden olmak üzere özelden bir tanesini seçerek çekinmeden yazabilir. İnşAllah cuma günü yollarım...-
Kişi medeni hukuk konu anlatımı ve soru bankası
-
Kişi borçlar hukuku konu anlatımı ve soru bankası
-
Kişi ticaret hukuku konu anlatımı ve soru bankası
Hayırlı geceler değerli kardeşlerim...
Selametle...
-
-
@Mehmetemir, içinde söyledi: Hukuk kitapları paylaşım başlığı
Arkadaşlar hayırlı geceler olsun..
Elime üç tane hukuk konu anlatımı kitabı geçti. Çok da güzel bir şekilde hazırlanmış.
İhtiyacı olan 3 kardeşimiz hangisini istiyor ise kargoda benden olmak üzere özelden bir tanesini seçerek çekinmeden yazabilir. İnşAllah cuma günü yollarım...-
Kişi medeni hukuk konu anlatımı ve soru bankası
-
Kişi borçlar hukuku konu anlatımı ve soru bankası
-
Kişi ticaret hukuku konu anlatımı ve soru bankası
Hayırlı geceler değerli kardeşlerim...
Selametle...
Ticaret kitabı bir arkadaşımız aldı. Medeni ve borçlar kaldı şuan haberiniz olsun kardeşlerim.
Hayırlı geceler...
-
-
Diğer iki kitabında isteyeni çıktı arkadaşlar..
ŞURASI ÇOK ÖNEMLİ ARKADAŞLAR;
Lütfen ricamdır okuyun;Kpss süreci bitti arkadaşlar. Dolayısıyla kpss hukuk kitapları da elinde fazla olan, paylaşmak isteyen varsa onlar da buraya yazsınlar.
İnanın bazen öyle ihtiyacı olan kardeşlerimiz çıkıyor ve mesaj atıyor ki insan hüzünleniyor.Ben ve genelde herkesin çok şükür işi olmasa da ailesi bir şekilde destek oluyor.
Ama ailesi asgari ücretle okutmuş, şuanda mesela yeni mezun olup sınavlara çalışmak için kitabı zor alabilecek bir sürü kardeşimiz var. Yine yetim olan kardeşlerimiz var.
Onlara sahip çıkmak bizim görevimiz. Biz biriz. Biz kardeşiz. Milletler topla tüfekle yıkılmaz yıkılamazlar milletler ancak aralarındaki kardeşlik bağı kalkıp herbiri kendi havasına suyuna düşünce yıkılır gider. Bir olmazsak yıkılır gideriz Allah korusun..Unutmayın kpss hukuk ile hakimlik sınavındaki ortak derslerin konuları aynı. Yani siz ister kpss hukuk kitabından hakimliğe, isterseniz hakimlik kitabından kpss hukuka çalışabilirsiniz. Sadece soruların sorulma tarzı bazen birbirine göre kolay yada zor olabiliyor.
Ne olur Arkadaşlar kullanmadığınız, elinizde fazla olan yada imkanınız vardır mesela hediye etmek isterseniz sevap olsun diye. Buraya yazın..
Hususi bir rica idi. Hakkınızı helal edin..
Selametle, Allah'a emanet olun...
-
Arkadaşlar hayırlı geceler olsun...
Bana başkalarına hediye et diye bir arkadaşımızın vermesi sonucu Elime yeni kitaplar geçti..
Ama bu seferkiler sınav ile çok fazla ilgili olmayıp tamamen sizin sınav stresinizi alacak, meraklıları için okunması gereken muhteşem kitaplar..
Merak eden, vakti olan kardeşim mesaj atarsa kargo da benden olmak üzere hediye olarak yollarım inşAllah..
- Kişi:
- inşAllah kazanınca hepinizin kullanacağı bir husus olan Anayasa Mahkemesine bireysel başvuru kitabı. Bunu dersten sıkılınca normal bir vatandaş olarak Bilgilenmek için de okuyabilirsiniz...
- Kişi:
- Basil Liddell Hart 1. Dünya savaşı tarihi kitabı
- Kişi:
Basil Liddell Hart 2. Dünya savaşı tarihi kitabı
4 Kişi:
İstinaf nedir kitabı, sınav için faydalı olabilir.5 Kişi:
Trafik kazası ve cismani zarardan doğan sorumluluk kitabı. Sınav için faydalı olabilir...- Kişi:
Ankara hukuk öğrencilerinin hazırladığı makalelerden oluşan Mecmua kitabı..
6 kişiye hangisini seçtiler ise onu mesaj atarlarsa yollarız İnşAllah...
Hayırlı geceler...
-
@Mehmetemir, içinde söyledi: Hukuk kitapları paylaşım başlığı
Arkadaşlar hayırlı geceler olsun...
Bana başkalarına hediye et diye bir arkadaşımızın vermesi sonucu Elime yeni kitaplar geçti..
Ama bu seferkiler sınav ile çok fazla ilgili olmayıp tamamen sizin sınav stresinizi alacak, meraklıları için okunması gereken muhteşem kitaplar..
Merak eden, vakti olan kardeşim mesaj atarsa kargo da benden olmak üzere hediye olarak yollarım inşAllah..
- Kişi:
- inşAllah kazanınca hepinizin kullanacağı bir husus olan Anayasa Mahkemesine bireysel başvuru kitabı. Bunu dersten sıkılınca normal bir vatandaş olarak Bilgilenmek için de okuyabilirsiniz...
- Kişi:
- Basil Liddell Hart 1. Dünya savaşı tarihi kitabı
- Kişi:
Basil Liddell Hart 2. Dünya savaşı tarihi kitabı
4 Kişi:
İstinaf nedir kitabı, sınav için faydalı olabilir.5 Kişi:
Trafik kazası ve cismani zarardan doğan sorumluluk kitabı. Sınav için faydalı olabilir...- Kişi:
Ankara hukuk öğrencilerinin hazırladığı makalelerden oluşan Mecmua kitabı..
6 kişiye hangisini seçtiler ise onu mesaj atarlarsa yollarız İnşAllah...
Hayırlı geceler...
Arkadaşlar hayırlı bayramlar olsun
Kitaplardan sadece birinci kitabı isteyen çıktı 5 günde. Arkadaşlar bu kitaplar bayram hediyesi olarak ilgili kitaba merakı olan herkes yazabilir. Bunları ihtiyacı olan kardeşlerimiz için olan önceki zamanlardaki kitap paylaşımlarındaki hukuk konu anlatımı gibi kitaplardan farklı olarak biz bayram hediyesi olarak herkese yönelik ilgili kitabı seven, okumak isteyen kardeşimize yönelik bir hediye şeklinde yaptık.
İsteyen kardeşlerimiz Buradaki istediği kitabın adını özelden yazarsa bayramdan sonra kargoda bizden olmak üzere yollayacam İnşAllah..Mesajlarınızı bekliyorum zira hiçbir kitap boşta iken bir anlamı yoktur. Süs olarak kitaplıkta durması yerine bambaşka bir insanın elinde ona faydalı olarak durması çok ama çok daha değerlidir.
Hayırlı Bayramlar Selam ve dua ile...