VDK'da Beklenmedik Gelişme !
-
Peki ilan 2017 kpss sonrasına mı kaldı üstat
-
@LeonWalras üstad ilan 2017 kpss sonrasına mı kalır ne diyorsunuz
-
@Jakuppp Şu an eğitim grup başkanlığında işler yoğun. Alım için açıkçası biz de bir şey duymuyoruz kurum içinde.
-
@LeonWalras sizce kurumun yoğun derecede ihtiyacı var mı 2017 kpss sonrası bir efsana alım görebilr miyiz ?
-
@barisscakirr Sanmıyorum efsane bir alım olacağını.
-
leon walras torpilin nerdendi beni mülakatta elediler de bi daha mülakata kalırsak ona göre oynayalım oyunu biz de.
-
http:// www .memurlar. net/haber/647810/
-
@aslan1453 günler öncesinden haber verilmişti ty de, onlar yeni haberlestirdi
-
@Antimülakat Malesef hala memurlar çok güçlü değil mi? Haberleriyle algı oluşturuyorlar
-
@Çağrı-Nicholson hocam bu işte biraz alışkanlıklar hakim o alışkanlıklarda değişir ise o hakimiyetleri de son bulacak gibi görünüyor.
-
@Antimülakat 2011'de vmy olan kuzenim vardı memurları takip et orda yazılanlara itibar et demişti 2015de ama baktım ordaki ekip buraya taşınmış bende geldim. İnşallah bitişleri hızlı olacak
-
@Çağrı-Nicholson kardeşim işini doğru yapan herkese saygı duymak gerekir, Allah var bir ara rakipsizlikten dolayı bizde o siteyi takip ettik, her gün düzenli olarak forumlarda gezindik ama ne bulduysak sınavları takip eden bizimle aynı durumda olan iibf/sbf forum üyelerinden bulduk. Bir gün olsun sizin içinde şu bilgiyi paylaşıyoruz diye bir haber görmedik. Bizimde eksiğimiz çok ama şu haliyle bile tekelleri sarsan bir akım yarattık. Çok daha iyi günler bizlerin olsun diliyoruz. Gerçi şanssız bir yılda kurulmuş olsakta her sene böyle olmayacaktır inşallah.