ETKB 20 Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
Günaydın 6 ayı da geride bırakıyoruz 1 hafta kaldı, iptal falan mı edilecek acaba bu sessizlik neden
-
İptal etseler duyururlardı bence, umarım daha fazla uzamadan açıklanır
-
- ayı da bitirdik, yok mu kurumdan bilgi alabilen yada duyumu olan?
-
@airliner valla şaka maka en uzun süren ETKB Uzman Yardımcılığı sürecini yaşıyoruz heralde, ben genelde haftada 1-2 kez arıyorum sürekli söylenen "Makam onayı gelir gelmez yayınlayacağız biz de sizin kadar haberdarız konudan" şeklinde...
-
Aynen hocam bu kadar uzun süren bir süreç olmuş mu ben de merak ediyorum.
-
Cumhuriyet tarihinin en yavaş çalışan kabinesine denk geldik. Çalışma bakanlığı enerji bakanlığı maliye bakanlığı sonuç açıklama ve işe başlatma konusunda "tembel hayvan*" gibiler
*güney amerika ülkelerinde yaşayan çok yavaş hareket eden bir tür memeli -
bence bakanlıktaki tüm mülakatlar için yavaş genellemesi yanlış çünkü bizden sonra giren denetçi yardımcılığı ve sözleşmeli bilişim uzmanlığı baya hızlı sürede açıklandı bizimki bi tıkandı komisyondan kaynaklı sanırım süreç
-
Arkadaşlar bakanlıktan herhangi bir duyumu olan yok mu? Neden açıklamıyorlar burayı bekleyen bir çok kişi yeni ilanlara başvuracak yok yere başka arkadaşların önüne geçecekler
-
Genelde cuma mesai saati bitimlerinde açıkladıklarını baz alarak umarım artık o gün bugündür 6 ay sonunda
-
merhabalar,
biraz önce bakanlığı arayıp sordum telefondaki kişi yakın zamanda açıklanmasının beklendiği mülakatlardan sonra bir soruşturma geçirdiğimiz, şimdi listeler üzerinden tekrar bir soruşturma tarzı olayın olduğu kısa süre içerisinde duyurulacağını söyledi. -
arkadaşlar duyurularda açıklandı şeklinde duruyor ama listeye erişemiyorum listeyi açabilen var mı
-
Kamu yönetimi bölümünden 2 kişi alınacaktı ilana göre ama 1 kişi alınmış?
-
Bakanlıktan arandım kazandığıma dair, kazanan arkadaşlara hayırlı olsun süreç boyunca haberleşelim
-
SGK denetmenlik mülakatına giren arkadaşlarımız varsa yarın hemen feragat dilekçelerini göndersinler. Bu konuyu aksatmayalım arkadaşlar.