MİT KARİYER TOPLANTISI
-
@smhcngz askerlik yaptınız mı ve siz basvuru mu yaptınız yoksa onlar direk sizi mi buldu
-
@AirSpartax askerlik yapmadım daha cimer üzerinden bilgi edinme hakkindan koruma memurlugu basvurusunun nasil yaoilabilecegini sordum ve cv istediler bu soruma cevap olarak
-
herhangi bir geri dönüş alan varmı ?
-
silinmiştir
-
@elke11, içinde söyledi: MİT KARİYER TOPLANTISI
herhangi bir geri dönüş alan varmı ?
Haber gelmiyor yardan hocam
-
@MehmetAli belli bizi sevmiyor
hayallerin arkasından bakıyoruz -
Benim anladığım MİT'e eskisi gibi birileri başvuru yapsın bizde araştıralım mantığı ile giriş yapmak kolay olmuyor. Büyük ihtimalle yeni dönemde tavsiye üzerine işe alım yapılıyor. X kişisi Y kişisini öneriyor ve onun hakkında araştırma başlatılıyor. Neticede yine uzun soluklu araştırma sonunda alım yapılıyor.
-
@Antimülakat belki dediğin gibi, dış işleri iç işleri gibi değil mulaktttır sınavdır tecrübesi olandan bilgi edınesın veya forum paylaşımlarına bakarsın
-
@elke11 olabilir hocam. Neden olmasın bizden de bilgi talep edilirse her arkadaşımız için en olumlu görüşlerimizi muhakkak sunarız 🤫
-
@Antimülakat eğer giren çıkan varsada paylaşıp paylaşmamak konusunda çekincesı olabilir bunuda anlarım kurumun belki bir gizlilik sözleşmeside olabilır ama bir umut bilgiye aç bakınıyoruz
-
@elke11 hangi aşamadasın bilmiyorm ona göre beklemeden mail geliyor başarısız diye. Başarılı durumda nasıl oluyor bilmiyorum
-
@Hayaller71 ne arayan var ne soran yani sıfır noktasındayım
-
@elke11 hangi aşamadasın
-
@Hayaller71 başvuruyu yaptım hepsi bu
-
@elke11 ben olayı farklı anlamışım çağrıldın ve sonuç bekliyorsun sandım
-
güvenlik soruşturması devam eden var mı?
-
@Hayaller71 keşke
-
@designer23 tam 3 ay oldu bugün var sen hesap et durumu
-
@birisi 2 sene sürdüğü söyleniyor
-
@designer23 5 6 ay gibi sürer demişlerdi ama ben umudumu yitirdim boş iş ne olumlu ne olumsuz dönüş var ot gibi bekliyorsun