TÜBİTAK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
2 kişi, Görev yeri Kocaeli, Başvurular 30 Ekim 2019'a kadar. Hayırlı olsun...
https://www.tercihiniyap.net/ilan/tubitak-uzman-yardimcisi-ve-memur-alim-ilani-2019-h8937.html
-
akıyor bu akşam maşallah
-
@Godot olmamış bu ilan isimleri yazmamışlar
-
Neye göre alım yapacaklar hiçbir kıstas yok
-
@huseyinht yazıyorda saçma Bi kriter yani okul ort+ iş deneyim yılının 15 e bölümü ve 10.000 bölü üniversite yerleşme sıranın toplamı buna göre sıralayacaklar
-
Bu tübitak baslıgının daimi temsiliciyim geçen sefer bölümümü kabul etmediler.
-
@newworldorder temsilcisiyim diyememiş olmam:)
-
@Hayaller71 bu sistemi çıkarana allah akıl fikir versin.
-
@Blueberry belli zaten gidecekler
-
Hayırlı olsun. Ancak Dpb sitesinde sürekli işçi olarak geçiyor aynı zamanda. Nasıl bir meslek bu maaşı çalışma koşulları yds istemez galib...Bilgisi olan var mı.
-
@mulkiyeli-06 sözleşmeli olarak 4a ya tabii yani ssklı olarak calısıyorsunuz. Kadrolu personel değil. 4 ay deneme süreli. 4000 ile 5000 aralıgında maas ödemesi 2 ay Çift maaş ikramiye, ek ödemeler vs var. Ama bu birim birim değişkenlik gösterebilir.
-
@newworldorder 5.30 ortalamam var ama ingilizcem yok. 60 puam yds istiyor. Teşekkür ederim bıro
-
Başvuru koşullarını sağlayamamamdaki tek neden sbky mezunu olmam
-
Sonradan sistemde güncelleme yapmıslar ilk kriteri sağlayamıyor yazıyordu bugün fark ettim ki mülakata hak kazandı diyor. Bu şekilde olan var mı? Ve henüz mülakat tarihi ile alakalı mail almadım. Cuma aksamı mail atılmıs gvs formunu getirin mülakata gelirken denmiş sadece.
-
@newworldorder merhaba, ne yaptınız mülakata girdiniz mi acaba ? Hangi pozisyon ve lokasyon için mülakata hak kazandınız bilgilendirirseniz sevinirim ?
-
@yigido89 tüsside arastırmacı pozisyonu için girdim mülakata. Ekim 31'de girmiştim. Ama halen acıklanmadı. Gvs formunu kurum önceden almıştı su an bir sorusturma yürütüldüğü söyleniyor.
-
@newworldorder mülakat nasıl geçiyor nasıl sorular soruyorlar ve ne kadar sürüyor acaba ?