2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@aday135 Acaba ne kadar kişi kaldı gvs leri gelmeyen? Bunu öğrenme şansımız yok mu?
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@okann ben bugün görüştüm 3 5 kişi kaldı dedi
-
@okann hocam ben sormadım ama ne zaman açıklanır var mı bir öngörünüz diye sorduğumda az kaldı tarzı genel bir cevap veriyor. 3 5 kişi kaldığını hiç duymadım. İnşallaah samimidir verdiği bilgide
-
@İşzizgüçsüz 3 5 kişi ise bu hafta bile açıklanabilir.. Inşallah bu hafta açıklanır..
-
@aroma bu arada 24 kişi değil 57 kişi hocam.. ayrıca her adayın gvs si yapılıyor.. yani 228 kişi yapiyo
-
@okann kazanamayanlara da yapılıyor yani. Peki neden hocam?
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@cansuu guvenlik soruşturmaları mükâfatlardan önce başladı..Asıl ve yedek kadroları oluşturulduğundan gvs problemi yaşanabilecek adaylardan sonra bi sonraki aday için tekrardan gvs başlatmayı engellemek için yapılıyor tahminim.. ama herkes için yapıldığını duymuştum hocam
-
Girdiğim mülakatların çoğunda kurumlar önden güvenlik soruşturması yapıyor Botaş falan da öncesinde yapmıştı mesela. Artık süreç böyle ilerliyor sanırım. Herkese yaptıklarına eminim. Çünkü evrak teslimini yapan arkadaşım mülakat zamanı gelmeden başka bir kurumu kazandığını öğrendi o yüzden mülakata gelmedi. Onun evine kosgeb için polis gelmiş mesela.
-
Bir de bu eve gelme mevzusu var. Bize gelen giden olmadı.
-
@Ninako benim eve de polis geldi.. ama adres teyiti için geldiklerini öğrendim.. dolayısıyla adres teyidini ben hariç diğer 3 rakibime de yaptiklarini biliyorum..
-
@cansuu gelmişlerdir..
-
Benim evime hiçbir zaman polis gelmedi çünkü ilden ile bile değişiyor. Yani neye inanmadığınızı anlamadım açıkçası. Anlatmak istediğim şey kısacası herkese güvenlik soruşturması yapılıyor.
-
@Ninako inanmamak değil hocam, neden öyle düşündünüz. Bildiğim kadarıyla bize gelen olmadı. Bu ilk mülakatım değil öncekilerde de gelen olmadı. Haliyle insan tedirgin oluyor. Sizlik bir durum yok.
-
WhatsApp grubunda bir arkadaş yazmış. Bakanlığı aramış gvsler bu hafta biter sonra kuruma göndeririz, gerisi kurumda denmiş.
-
@cansuu çok iyi haber bu.. O zaman haftaya listeler yayınlanır..
-
@okann umarım haftaya bile kalmaz ben cumadan umutluyum. Bakanlık kuruma gönderdikten sonra bekletmezler.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Ben arıyorum kurumu açmıyorlar bile artık. Bakanlıkta bilgi vermedi haberleri yok gibi konuşuyorlar. Kandırmıyorlardır bizi değil mi ya? Bu ay içerisinde açıklansa da kurtulsak artık.