EVDEN PARA KAZANMA YOLLARI 🙄
-
Bildiğiniz, duyduğunuz bu tarz işler var mı? İnternet üzerinden, el becerisi gerektiren ya da başka türde. Bilgi sahibi olanlar yazarsa ihtiyacı olanlar için (misal ben) güzel olur bence
-
@bombiksmori ah ulan gençlik hayalim eğer örgü örebiliyorsanız ya da el işi oyma falan sağa sola ilan verip bişeyler yapabilirsiniz. Ya da kursunu verebileceğiniz bir yetenek, el beceriniz varsa yine aynı şekilde yapabilirsiniz. Yengem ahşap boyayıp satıyodu sonra baktı olmuyor şimdi boyanın kendisini satıyor
-
İngilizceniz ve bunu gösterir ielts gibi bir sınav sonuç belgeniz varsa internet üzerinden aylık 500 dolar kazanabilirsiniz. 500 dolardan fazla kazananlar da biliyorum.
-
Bahsettiğim yöntemleri yazayım da belki ileride yararlanmak isteyen başkalarının da karşısına çıkar.
Dil bildiğini gösterir İELTS, TOEFL gibi uluslararası geçerli bir belgeye sahip kişiler için uygun bir iş. Bu işi mevcut işi olanlar fa yapabilirler. Bu şirketler, basitçe anlatmak gerekirse, çeviri ve arama motoru optimizasyonu üzerine projelerde saat başı ücretle iş veriyorlar. Benim bildiklerim Lionbridge ve Appen şirketleri. Bunların türevi başka şirketler de var. Yine upwork üzerinden iş bulabilirsiniz.
Yine yazılım bilenler ise aylık 1000 dolara kadar iş bulabilirler. Bunlar da dil önemli.
İyi kötü bir İngilizceyle hatta Google translate kullanarak yapilabilecek şeylerse şunlar:
Shopify üzerinden e-ticaret sitesi yapıp satabilirsiniz.
Etsy üzerinden el emeği ürünlerinizi dünyaya satabilirsiniz. Bu şekilde halı, yastık kılıfı,oyuncak vs satanlar var.Bunlar hakkında geniş bilgi için kurs almanıza gerek yok bana göre. İnternette bolca bilgi var.
-
@onuktekin yds olmaz mı hocam
-
@Blueberry hocam şans vermeyebilirler deneyin ama isterseniz