Teb Müfettiş Yardımcılığı 2019
-
@tebauditor kaç kişi alınacağı hakkında bir bilgim yok. Daha çok cv üzerinden gidiliyor ve kişiliğinizle alakalı sizi tanımaya çalışıyorlar
-
@yenimezunnn hakkınızda hayırlısı olması dileğiyle. yabancı dil hakkında birşey konuştunuzmu dil puanın varmıydı toefl ya da yds falan?
-
@tebauditor ben ingilizce bölüm mezunu olduğu m için sormadılar
-
Ben de girdim bireysele kuruldaki kişiler gayet pozitif insanlar zaten hali hazırda müfettiş olanlar ve ik’cılar da var aralarında. Sürecin ne zaman sonuçlanacağı ile ilgili bilgi alan var mı?
-
merhaba arkadaşlar platformu yeni gördüm. ben de bireysel mülakata girdim mülakattaki herkes güler yüzlüydü.mülakata giren herkes için iyi geçmiş anladığım kadarıyla. en kısa zamanda haber vereceğiz demişlerdi. dönüşlerin ne zaman olacağı hakkında bilgisi olan var mı ? olumlu dönüş olması durumunda eğitim süreci olacak mı ? teşekkürler
-
Bir rt beğeni yapalım dostlar
-
@schpnhr evet sanırım 2 aylık bir eğitim olacakmış
-
Bireysel mülakattan sonra dönüş alan var nı arkadaşlar?
-
@aysese olmadı henüz bana dönüş
-
referans kontrolü için bana dönüş yaptılar arkadaşlar
-
@schpnhr ne zaman yaptılar dönüş yeni mi?
-
@mojo dün sabah saatlerinde. dönüş bekleyen arkadaşlar için, erken saatlerde arıyorlar bilginiz olsun
-
@schpnhr dün bitmiştir o zaman aramalar senin için hayırlı olsun sanırım yakında teklif alırsın.
-
@schpnhr hocam referanslarınız aranmış mı sizin
-
@schpnhr Bana da Salı 11.30 günü mail atıp 11.45 gibi kendileri arayıp referans bilgilerimi mail ile iletmemi söylediler. Süreçle ilgili bir şey söylenmedi fakat olumlu sonuçlandığını düşünüyorum. Referans biraz prosedür gibi geldi.
-
Herkese salı mı döndüler acaba insan bir umut bekliyor.
-
Teklif alan var mı arkadaşlar
-
@yenimezunnn Cuma günü referanslarım arandı ama teklifle ilgili bir gelişme yok
-
Bir gelişme yok heralde arkadaşlar ?
-
@schpnhr hayır maalesef