TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları

KPSS A
    2019 sgk promosyon denetmen
    509
    8744
    1256377
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • R
      redcrossbjk Son düzenleyen: redcrossbjk

Hakîm doktor polis ya da öğretmen değilsen çok lazım değilsin bunu anladım ben. A grubu alımları olmasa bile işler dönüyor ve bunlar olmadan yapılabiliyor. Bizler keyfi alımlarız ilanı açarız keyfimiz olursa açıklar olmazsa umursamayız. Aslan kardeşimin emeklerine sağlık ama biz kime gidersek gidelim o keyfiyet yerine gelmedikçe açıklanmayacak anlaşılan...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • H
        heycorc404 Son düzenleyen:

Açıkçası ben hala ümitliyim bugün için, veya öyle olmak istiyorum. Geçen seferlerde de geç saat de açıklandığı olmuştu

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • J
          JosephStiglitz Son düzenleyen:

Daha demin aradım. Sınav hizmetleri her zamanki gibi açmadı. Ben de diğer bir şubeyi aradım. Sağolsun oradaki görevli Osman diye birini aradı. Osman Bey de bugün için bir gelişmenin olmadığını ama az kaldığını söyledi. Takip etmeye devam etsinler dedi. Benim de bugün için hislerim kuvvetliydi fakat olmadı. İnşallah en kısa sürede biter. Hakkımızda hayırlısı olsun.

karagergedan R 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
          • karagergedan
            karagergedan @JosephStiglitz Son düzenleyen:

@JosephStiglitz Bende bilgi işlemi aramıştım sanırım kurum kanadında bir gelişme yok bilgi verilmedi şuan dedi.
            Bu yılı gözümüzde kapatıp kapatmayacağımız haftaya belli eder kendini pazartesiden itibaren sıkı tutmamız lazım.

Hızlı gecelerde lakabımız k a r a g e r g e d a n 🔥

• N
              Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı @newworldorder Son düzenleyen:

@newworldorder en kötüsü ve yaralayan kısmı idarecilerin bunun yasal ve hukuki boyutunun olmadığını bildiği halde meclis çatısı altında bunu dillendirip buna siğinmalari ..

• N
                Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Hep bir gun önceden sınavlara giderdim bu sefer sinav sabahı gideyim belki sgk açıklanır gider ayak gitmem dedim ama yine akşam oldu !

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                • R
                  redcrossbjk @JosephStiglitz Son düzenleyen:

@JosephStiglitz kardeşim kimine göre 3 günde kısadır 3 ayda. 5 aydır az kaldi diyorlar ve hala az kalmış. 5 ay bana sana göre izdirap ama onlar için kısa bir süre. İşimiz gücümüz kalmadı takip etsinler deyip duruyorlar.. Milletin temsilcileri olan vekiller de dile getirmişken bu daha ne kadar kısa.. sitemim sana değil kısa deyip duran insanlara

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • A
                    Aslan Reyiz Son düzenleyen:

Değerli Arkadaşlar Bu akşam 20.00 de twitterda sponsorlu guy etkinliği olacaktır.Bizler de aşağıdaki tagleri guy tagi ile birlikte paylaşalım.Hazır hareketlilik varken gündemde olalım.

#SgkDntYardAcıklansın
                    #sgkdntyardacıklansın

alt metni

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                    • I
                      idarivesayet @mk-ank Son düzenleyen: idarivesayet

@mk-ank mülakata kalma herhalde en çoktan aza doğru p23>p47>p40>p13>p42 şeklinde olmuş

• A
                        Aslan Reyiz @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları

Değerli Arkadaşlar Bu akşam 20.00 de twitterda sponsorlu guy etkinliği olacaktır.Bizler de aşağıdaki tagleri guy tagi ile birlikte paylaşalım.Hazır hareketlilik varken gündemde olalım.

#SgkDntYardAcıklansın
                        #sgkdntyardacıklansın

alt metni

Değerli Arkadaşlar, Guy etkinliği başlığına "SGK için tag kullanmadan" SGK Denetmen Yrd. mülakatının açıklanması için tweet atalım.Guy ilanı öncesi Sgk'nın açıklanması 350 adayın aradan çekilmesine,mükerrer başvuruların olmamasına ve GUY taban puanın düşmesini sağlayacaktır.

• L
                          lastmetal Son düzenleyen:

Hafta sonu dinlenmeye geçtik . Hayırlısıyla açıklansın en kısa sürede.

• R
                            redcrossbjk Son düzenleyen: Agor

Hem, SGK'da görev yapan sosyal güvenlik denetmeni sayısı artırılacak hem de kayıt dışı istihdama yönelik denetimler sıklaştırılacak. Denetim ve kontrol mekanizmasını güçlendirecek olan kurum, kayıtlı istihdamın artmasına yönelik uygulamaları devreye sokacak. Bu kapsamda ilk olarak istihdam teşviklerine ilişkin etki değerlendirmesi yapılacak ve teşvikler sadeleştirilecek.
                            https:/ /www.memurlar.net/haber/870225
                            az kaldı sanki sonuçlara

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                            • J
                              jokerface @redcrossbjk Son düzenleyen:

@redcrossbjk en kisa zamanda aciklanacagi ve yeni ilan icin bir umut olabilir mi bu haber?

M R 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • M
                                Müşrif @jokerface Son düzenleyen:

@jokerface Evet ya aciklanirsa yeni ilanda gelir belki

N J 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • N
                                  Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı @Müşrif Son düzenleyen:

@Müşrif sgk açıklayacak ve ilana çıkacak rüya gibi hocam !

M sansebastianozn 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • M
                                    Müşrif @Nahl Son düzenleyen:

@aroma dimi güzel bir rüya 😅

• sansebastianozn
                                      sansebastianozn @Nahl Son düzenleyen:

@aroma 😂😂😂 bencede hocam

Forumer~91nozn09

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • N
                                        Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı @sansebastianozn Son düzenleyen:

@sansebastianozn biz de hep rüyalar da görüyoruz zati gerçeğini yasayamadik 🙂 9. Promosyonu 0.1 o kaçırmıştır lanet sinav ne kadar süre sonra geldi ve sonrası ortada !

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • J
                                          jokerface @Müşrif Son düzenleyen:

@Müşrif napalim hocam bir umudumuz var o da olmasa yasanmaz zaten

• R
                                            redcrossbjk @jokerface Son düzenleyen:

@jokerface hocam yeni ilan gelir mi bilmiyorum şu an olan alim tamamlanır mi onu da bilmiyorum. Haber bize umut olur mu aslında onu da tam kestiremiyorum. Alım tamamlanmadan bir öngörü biraz zor

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 317
                                            • 318
                                            • 319
                                            • 320
                                            • 321
                                            • 437
                                            • 438
                                            • 319 / 438
                                            • İlk ileti