İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Uzun dönemli ikamet izninde Türk vatandaşlarının sahip olduğu bazı haklar dışında her hakka sahip olur diyor. En avantajlı uzun dönem olmuyor mu
-
@kamikaze IMF'nin kuruluş amacı nedir diye bi soruda vardı sanırım
-
1923 İzmir kongresinde sendika hakkı alınmışmıydı
-
@ankara0648 hocam mavi kart sahipleri Türk vatandaşlığında kullandıkları hakları istisnalar dışında aynen kullanmaya devam etmiyorlar mı uzundan daha avantajlı olarak düşündüm ama net birşey diyemiyorum
-
@maliyeci16 evet hocam
-
@Keremtun harbi alindi mi alinmadi sanki Hocam
-
@Bahriye-Nazırı aynen hocam maksimandin tam tersi maksimand herkesin kendi çıkarını maximize etmesi benim fikrim bu en iyi sonucu mahkumlar kendini düşünmese veriyor
-
EKONOmik maliyete fırsat maliyeti dahildir çümkü örtük maliyet içerisinde fırsat maliyeti de mevcut
-
@chamberlinn hocam özelleştirmede gecici değil mi
-
@maliyeci16 soru yoruma o kadar açıkki ben öyle yorumladım hocam sizin değiniz de olabilir.
-
@chamberlinn hangi mantıkla yazıldı bu sorular gerçekten çok merak ediyorum
-
@chamberlinn genel olarak çok kötü hazirlanmis
-
@Willsmithh hocam mavi kartmı uzun dönem ikamet izni mi mavi kartlılar memur olamıyo uzun dönem ikamet izni olabiliyo
-
@malthus_emmi bu saçma soruya kamu özel işbirliği yptim
-
@felix-felicis demokratik toplum denilen soru degil mitdi2 ben oylama dedim !
-
Sorular zordu 70 e dayanır bu yil
-
@jamiryoo Zordu ya gerçekten
-
@felix-felicis hocam arızi süreklilik arz etmeyen olarak kullanikiyor5 ancak özelleştirme ve senyoraj da olablir mantıken
-
@aroma Hatalı soru ya. Her şık oluyor. Tipik il göç sorularından
-
@felix-felicis hocam ben mesela şu en avantajlı olan.. soru hakkında da sorunun yazılış bicimi acısından bi hata görüyorum. Bir değer yargısı içermiyor mu? Yoksa ben mi öyle algılıyorum