Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@primocarnera sorun olmaz ama elinde bir tane kaldıysa çoğaltmanızı öneririm başka kurumlara başvururken lazım oluyor
-
@profberlin teşekkür ederim hocam öyle yapacağım
-
@primocarnera üniversiteden çoğaltırsanız ücretsiz ama noterden tasdikli çoğaltırsanız ücretli bu arada fotokopisinin bu önemi olmuyor
-
@profberlin hocam bu arada bu başvuru formunu Word üzerinden mi dolduracağız yoksa tükenmez kalem ile mi fotoğrafı fikanda wordde mi yapıştıracagiz siz nasıl yapmıştıniz
-
@primocarnera başvuru formunun en alt kısmında ki açıklamalarda sorunuzun cevabı var hocam
-
@profberlin bi başvuru bu kadar ömür tüketmemeli yabi adliyeden sicil istememişler
-
kaça düşer acaba 88e gelme ihtimali var mı
-
Arkadaşlar başvuru formundaki ekler kısmındaki 3 ile 6. Madde aynı şey bir gariplik yok mu
-
@Willsmithh Hocam e-devletten edinebiliyor muyuz bu belgeyi? Netlestirebildiniz mi acaba?
-
@posseder Hocam Yarın veya cuma yapacağım için başvurumu daha bakmadım Son gün ayın 10 muydu ?
-
@Willsmithh 16 aralığa kadar kuruma ulaşmış olması lazım hocam.
-
Ya arkadaşlar benim gibi 90 a yakın puanı olup notar onaylı göndermeyi düşünen var mı? Kargoyla 100 liraya yakın tutacak. Büyük ihtimal çöpe gidecek bi para olacak yazık.
-
@beveridge-eğrisi bende öyle düşünüyorum noter onaylı istemek nedir
-
@beveridge-eğrisi ben yarın gönderiyorum notere gidip 55 lira bayıldım
-
Müfettiş gecıt
-
çalışma imkanları nasıl acaba ?çok geziyorlar mı
-
Hakkınızda bilgi verebilecek kişiler kısmını tamamen doldurdunuz mu? 4 kişi istenmiş
-
@beveridge-eğrisi hocam puanınız kaç ?
-
arkadaşlar vesikalıkta formun dışında bir fotoğraf daha mı koyuyoruz.?
-
@posseder ben iki tane yazdım alemdekisine kısmı boş yarımların kurumu arayıp soracağım