AÖF Kaymakam adaylığı
-
@alemdar-paşa
Trakya üniversitesi sayıyor hocöa örnek vermem gerekirse -
@Etiketsiz Bu konuda hiç bir bilgim yok hocam tam olarak ne yapmamız gerekiyor benim son 3 hakkım var her yıl sınav açılırsa
-
@ENTRY
Valla hemen git saydır bende sana tavsiye yoksa pişman olursun benim gibi -
@ENTRY
Tabi bunun için gerekli üniversitelere giriş sınav puanını alman lazım -
@Etiketsiz 280. olarak kazandığı nerede yazıyor?
-
Arkadaşlar ben valinin damadına Facebook’tan bu Aöf meselesini soracağım umarım cevap verir.Ayrıca şu aklıma geldi,bu arkadaşın eşi kaymakam,kayınbabası vali,düğününde bütün bakanlık vardı.Sınava hazırlanırken bu teamül meselesini acaba hiç kimse söylemedi mi ?
-
@Dolaylı-tümleç hocam çok mantıklı yere değindin. Olmayacagını bile bile emek harcamaz. Danışmadan fikir almadan da girmemiştir büyük ihtimal.
-
İnsanları bence rahatsız etmeyin, aöflülerin alınmadığını bakanlık üst düzey yöneticileri bile söylüyor idari teamül gereği kaymakamlar arasında örgün-aöf ayrımı olmasın diye. Ancak örgün mezunu olup aöf ikinci üniversite okursanız şansınız olabilir.
-
Bu arada hiç kimse demesin, e madem almayacaklar bizi sınava niye sokuyorlar diye.
Sınav ücretinin 216 tl olduğu yerde her sınava katılacak öğrenci birer gelir kaynağıdır. Ne ösym ne bakanlık sizi almıyoruz sınava gelmeyin demez.
-
@brunomars123 bundan yıllar önce de sadece İstanbul ve Ankara siyasal mezunlarını alıyorlardı böyle bir teamül vardı diğer Anadolu üniversitesi mezunları o zaman insanları rahatsız etmeyelim diye düşünselerdi günümüzde bu teamül hala devam edecekti.
-
@brunomars123 size tavsiyem bukadar dar bir ufukla olaylara bakmayın.
-
@Dolaylı-tümleç sizi takdir ediyorum burdan sizin moralinizi bozanlara aldrmayin nereye kime yaziyorsan bilgilendir bizde yazalım hocam.
-
@mehmetcik2, içinde söyledi: AÖF Kaymakam adaylığı
@brunomars123 size tavsiyem bukadar dar bir ufukla olaylara bakmayın.
Dar ufuk değil, benim söylediklerimin aynısını yiğit yılmaz, can çelik, törehan özdemir ve diğer kurs hocaları da söyleyecektir. Siz kabul etmek istemediğiniz için böyle yorumlar yapıyorsunuz
-
- Oldu. Matematik mezunu bildiğim kadarıyla , ama Ankarada gorev yapıyor , muhtemelen eşi Ankaraya gelir vs tarzında bir sey düşünülmüş olmalı , yoksa içişleri Bakanı referansı ile girmemek imkansiz
-
Tümünü gör dediğinde çıkıyor 280
Burak SAÇAL -
@Etiketsiz
Nihai listede 100 kişi arasında da yok -
Benim merak ettiğim sağlam bir cv var diyelim, sınava başvurmak için sadece aöf ü kullanıyorsunuzdur, bu durumdada mi almazlar
-
@engineerisletme, içinde söyledi: AÖF Kaymakam adaylığı
Benim merak ettiğim sağlam bir cv var diyelim, sınava başvurmak için sadece aöf ü kullanıyorsunuzdur, bu durumdada mi almazlar
Ne cvsi hocam, durumdan bir haber olduğunuz bu kadar belli istediğiniz kadar çalışın dil bilin, yl doktora yapın hiçbir etkisi yok mülakatta.
-
@brunomars123 tam da sorduğum bunlardı, hukuk bölümüde mi ise yaramaz 1.5 yıl var bitmesine boşa mi uğraşıyoruz
-
@engineerisletme, içinde söyledi: AÖF Kaymakam adaylığı
@brunomars123 tam da sorduğum bunlardı, hukuk bölümüde mi ise yaramaz 1.5 yıl var bitmesine boşa mi uğraşıyoruz
Malesef