Muhasebeye nasıl çalışmalı?
-
İyi derecede muhasebe öğrenmek için nasıl çalışmalı? Hangi kitapları tavsiye edersiniz? Kgk, sayıştay tarzı yerlere yeterli gelecek bir muhasebe bilgisi nasıl kazanılır?
-
@lafz eger muhasebe konusunda temeliniz yoksa veya var ama yetersiz derseniz ben Akadro dershanesinin muhasip kitabina calisiyordum orada temel kayit sekillerinin hepsini ayrintili acikliyor.
eger kayitlari biliyorum kurum sinavlari ozellikle monografi sorulan sinavlari gecebilmek icin muhasebe kitabi ariyorsaniz ilhan Kilicin monografi kitabi var ona bakiyorum ben ki herkes onu oneriyor.
-
@IS-LM teşekkür ederim, elimde pozitif muhasebe konu anlatımlı kitabı var, birazcık temelimde var ama eksiklerimde var, sizce yeterli olur mu öğrenmek açısından?
-
@lafz eger elinizdeki kitapta temel kayitlari gosteriyorsa ve anliyorsaniz ilhan kilici alin direkt zaten her turlu bu kitabi almalisiniz monografiye calismak icin yeterli olacaktir.
-
Video ders izleyip temel kayıtları yani genel muhasebenin yüzde 80 ini sözel bicimde kayıt gözünüze gelene kadar deva edin temel mantık ve kayitlardan sonra kapsamlı bir muhasebe kitabı alıp detay diyebileceğimiz önemli kayıtları öğrenin sonra bol karışık deneme çözümü
-
@lafz hocam test sorularında temeliniz varsa eğer daha ileri düzeyde öğrenmek istiyorsanız ilhan kılıç hocamızın monografi kitabını öneririm.Her türlü işinizi görür