2020 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı Ne Zaman Olur?
-
Merhaba arkadaşlar uzun zumandır beklediğim ilan için totem yapıp başlığı buraya bırakıyorum.
umarım su ilan gelirde ben ve benim gibi bazı meslekleri ve kurumları isteyenlerin yüzü güler. -
Aslında Twitter Mustafa apaydın başkana sorsak cvp verir mi ki. Biraz duyarlı bu konularda
-
@guymağduru cevap vereceğini düşünüyorum.
-
Mustafa Apaydın duyarlı bu konularda instagram üzerinden sormuştum ancak geçen süreç henüz tamamlanmadığı için öngörüde bulunmak doğru olmaz diye cevap vermişti.
-
Başlığı görünce heyecanlandım. Gerçi Sgknın sonuç açıklama sürecini takip ettikten sonra açıkcası herhangi bir ilan vermesi konusunda çok ümitli değilim kendimce. Gerçi bu gecikmenin nedenini bilmiyoruz ama bir kurumun ihtiyacı varken neden geciktirdi bu süreci merak ediyorum. Ihtiyaç elzem değildiyse bir daha ki ilan kim bilir ne zaman gelir. Umarım bir duyum görebiliriz
-
Ben de orda çalışan bir arkadaşla görüştüm. 2020 de gelir dedi ama 2020 365 gün yani. Mustafa apaydın gerçekten duyarlı bu konuda ama mesela ben ilandan emin olmadan ders çalışamayanlardanım. istediğim tek kurum ve başka kuruma girmeyi de düşünmüyorum. martta sınav olalı tam 2 yıl olacak.
-
Ben de ilanı beklemedeyim arkadaşlar. Umarım bir an önce gelir ve süreç bir önceki alımdaki gibi uzun sürmez. Bir de yanlış hatırlamıyorsam Çeko puanının ekleneceği hakkında düşünceleri var Sayın Başkanın, bir tweetinde buna benzer bir şey demişti sanırım.
-
@deuceko17 Hangi tweet Hocam. Umarım eklenir.
-
@Müşrif tweeti buldum ama yetki olmadığı için yükleyemiyorum hocam. Yetkili olan bir arkadaş yardım edebilirse sevinirim.
-
@Müşrif Hocam isim verin ben bakarım twettardan
-
@Müşrif Sn. Mustafa Apaydın'ın 19.09.2018 de attığı tweet
-
@Müşrif aynen öyle bir twit var p42 yönünde cok talep olduğunu değerlendirileceğini söyledi
ben o twite sarıldım vallahi beklemedeyiz inşallah p42 ya da buna benzer bir puan türü de eklenir. -
-
-
İlana yormak gerekir mi. Bunu acaba?
-
@guymağduru hocam bu çok eski bir twit geçen sene atmıştı.Eylül 2018miş:)
-
@Aslan-Reyiz keşke müfettiş yardımcılığını p42 ile alsalar.
-
@asimetri mustafa beye bu durumu hatırlatmak lazım biraz daha zaman geçsin gecen yılki alım daha yeni sonuçlandı.İnşallah 42 de eklenir.
-
Yds ister mi ? Sınavında ingilizce var gibi görünüyor da
-
yds şimdiye kadar istemedi ama kendi ing sınavını yapıyor. ayrıca mülakatta da ing soruluyor